Blog

5 tips om jouw hardloopdoel te bereiken 5 tips om jouw hardloopdoel te bereiken
Door Runnersworld Nederland - 26 februari 2024 - Hardloop motivatie, Hardloopaccessoires, Hardloopkleding, Hardloopschoenen
Gear up for Greatness met deze 5 tips en geef jezelf een voorsprong om jouw hardloopdoelen te realiseren.
Lees meer
Hardlopen in het donker Hardlopen in het donker
Door Runnersworld Nederland - 10 november 2023 - Hardloop motivatie, Hardloopaccessoires, Hardloopkleding
Als de klok een uur is teruggezet worden de dagen steeds korter en voordat je thuis bent van je werk is het alweer donker. Daarom biedt Runnersworld niet alleen functionele kledingstukken voor je hardloopavonturen, maar ook de perfecte accessoires om je veiligheid te waarborgen tijdens je hardloopavontuurtje in het donker.
Lees meer
Werken Herzog compressiekousen nu echt? Werken Herzog compressiekousen nu echt?
Door Herzog Medical - 15 oktober 2023 - Evenementen, Hardloopblessures, Hardloopsokken, Herstel na hardlopen
Van stijve kuiten tot overbelaste achillespezen, met compressiekousen van Herzog loop je moeiteloos richting soepelere en pijnvrije hardloopsessies. Ontdek hoe deze compressiekousen het verschil kunnen maken en haal het uiterste uit je hardloopervaring.
Lees meer
IMPROVE YOUR RUN - Het verhaal van Linda IMPROVE YOUR RUN - Het verhaal van Linda
Door Runnersworld Nederland - 10 juli 2023
Ben jij een beginnende hardloper? Of juist die ervaren hardloper die al jaren geniet van elke kilometer? Improve Your Run. Lees hier het verhaal van Linda de Bruijn
Lees meer
Het verhaal van Tirza van der Wolf Het verhaal van Tirza van der Wolf
Door Runnersworld Nederland - 03 maart 2023
Tirza van der Wolf is lange afstandloper met een liefde voor de marathon. Haar beste marathon liep ze in 2021 in Rotterdam in 2.34.52, waar ze als eerste Nederlandse dame over de finish kwam. Naast het vele lopen heeft Tirza een baan in de IT als software developer.
Lees meer
Trainingsweek Anne Luijten Trainingsweek Anne Luijten
Door Runnersworld Nederland - 03 maart 2023
Anne Luijten liep in haar debuutmarathon in 2022 in Rotterdam 2.36.33. Dit jaar start ze wederom in Rotterdam en hoopt ze nog harder te lopen en mee te strijden om de medailles tijdens het Nederlands Kampioenschap. Maar eerst loopt ze op 12 februari de CPC Loop. Ze neemt ons mee in een trainingsweek. 
Lees meer
Koningin Máxima bezoekt FastFeetGrinded Koningin Máxima bezoekt FastFeetGrinded
Door Runnersworld Nederland - 17 februari 2023
Afgelopen woensdag heeft Koningin Máxima een werkbezoek gebracht aan FastFeetGrinded in Heerhugowaard in het kader van circulair ondernemen en innovatie.
Lees meer
Review: Brooks Ghost 15 Review: Brooks Ghost 15
Door Runnersworld Nederland - 25 januari 2023
Hoi ik ben Eline, ik werk bij Runnersworld Rotterdam. Het is altijd leuk om nieuwe hardloopschoenen te mogen testen. Afgelopen weken heb ik dan ook met veel plezier gelopen op de Brooks Ghost 15. Het nieuwste model en dé opvolger van de Ghost 14. In deze blog ga ik jullie alles vertellen over mijn bevindingen.
Lees meer
Runnersworld Nederland gaat voor Green Friday Runnersworld Nederland gaat voor Green Friday
Door Runnersworld Nederland - 21 november 2022
In de week van Black Friday gaat Runnersworld Nederland voor Green Friday! Hardlopers genieten als geen ander van de natuur om ons heen. Met dit inzicht haken wij met Green Friday in om het belang van duurzaamheid en circulair denken te stimuleren.
Lees meer
Het favoriete hardloopevenement van Mark Brok uit IJsselstein Het favoriete hardloopevenement van Mark Brok uit IJsselstein
Door Runnersworld Nederland - 18 november 2022
Mark is na een lange voetbalcarrière in 2005 begonnen met hardlopen en al snel afstanden gaan hardlopen van 10 km en meer. Hij loopt nu zo’n 3 tot 4 keer per week en heeft zich sinds enkele jaren aangesloten bij BodyRun, een leuke hardloopgroep in IJsselstein. Hij dacht altijd dat hardlopen een individuele sport was maar ontdekte bij zijn loopgroep de saamhorigheid en gezelligheid. Gezamenlijk naar hardloopevenementen of gezellige hardloop-weekendjes; het is nu niet meer weg te denken uit zijn leven.
Lees meer
It's Your Run - Het verhaal van Lizzy It's Your Run - Het verhaal van Lizzy
Door Runnersworld Nederland - 20 september 2022
Ben jij een beginnende hardloper? Of juist die ervaren hardloper die al jaren geniet van elke kilometer? Brooks is er voor iedereen. Lees hier de persoonlijke verhalen van drie Brooks Run Happy leden over het plezier in hardlopen!
Lees meer
It's Your Run - Het verhaal van Petra It's Your Run - Het verhaal van Petra
Door Runnersworld Nederland - 16 september 2022
Ben jij een beginnende hardloper? Of juist die ervaren hardloper die al jaren geniet van elke kilometer? Brooks is er voor iedereen. Lees hier de persoonlijke verhalen van drie Brooks Run Happy leden over het plezier in hardlopen!
Lees meer