Runnersworld Ede

Over Runnersworld Ede

Welkom bij Runnersworld Ede! Runnersworld Ede is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.
Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures. U vindt ons aan de Brouwerstraat 118 in Ede (navigatie/parkeren: Kuiperplein).

U kunt bij ons gewoon binnenlopen voor advies of u kunt een afspraak maken voor een loopanalyse hieronder. We kijken er naar uit om u in onze winkel te mogen begroeten!


STARTCURSUS HARDLOPEN

Meerdere keren per jaar geven wij in samenwerking met Atletiekvereniging Climax starterscursussen. Indien u hierin geïnteresseerd bent kunt u een mail sturen naar info@runnersworldede.nl en dan houden we u op de hoogte wanneer de eerstvolgende cursus begint. 

De snelste stap naar Runnersworld Ede: Onze WhatsApp Hotline

Onze service houdt niet op na de aankoop van de schoenen. Heeft u vragen, advies nodig, of wilt u weten of we een specifiek artikel in de winkel hebben? Dan kunt u deze vraag ook via WhatsApp aan ons stellen. U ontvang z.s.m. een berichtje terug (tijdens openingstijden).

06-36-500 200 (Voeg ons toe aan uw contacten, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen)

Dit nummer is alleen voor WhatsApp berichten. Wilt u telefonisch contact met ons opnemen? Bel dan: 0318-610 348. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw onze privacy te beschermen. Om deze reden hanteren wij strikte voorwaarden bij het verzamelen, verwerken en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Bij gebruik van de chatfunctie van WhatsApp zullen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk worden behandeld en niet worden verstrekt aan derden.

AFSPRAAK MAKEN

 

Andere filialen in de buurt

(+/- 18.3km)
Ir. J.P. van Muijlwijkstraat 68 a
6828 BT Arnhem
(+/- 26.2km)
Klein Marienburg 3
6511 PL Nijmegen
(+/- 35.8km)
Herculesplein 245- 247
3584 AA Utrecht