Naar boven

ARIONHUB loopanalyse

ARIONHUB LOOPANALYSE BIJ RUNNERSWORLD

Wil jij diepgaand inzicht in zowel je looptechniek als ontdekken welke schoenen jou de beste prestaties en comfort bieden? Dan raden we je een gedetailleerde ARIONHUB-loopanalyse aan. Met deze technologie meten we elke stap die je zet en geven live bewegingsstatistieken, zodat je direct kunt zien waar je verbeterpunten liggen.

PLAN JE AFSPRAAK NU IN!
 
Zo werkt de ARIONHUB Loopanalyse:
 1. Draagbare sensoren
  Tijdens de loopanalyse draag je slimme inlegzolen en sensoren die in je hardloopschoenen worden geplaatst. Deze sensoren meten nauwkeurig parameters zoals staplengte, cadans, grondcontacttijd en verticale oscillatie. 
 2. Analyse van je huidige schoenen
  De sensoren sturen gegevens in real-time naar een verbonden apparaat, zoals een smartphone of tablet. Hierdoor krijg je direct inzicht in je looptechniek.
 3. Voorspelde belasting
  De verzamelde gegevens worden geanalyseerd om specifieke risico's op blessures te voorspellen. Deze voorspelde belasting helpt je om bewust te zijn van mogelijke risicofactoren en preventieve maatregelen te nemen. 
 4. Gedetailleerd rapport
  Na je loopanalyse ontvang je per e-mail een uitgebreid rapport met gedetailleerde feedback. Deze inzichten kunnen je helpen om je looptechniek te verfijnen. 
 5. Persoonlijke aanbevelingen
  Op basis van je analyse krijg je persoonlijke aanbevelingen voor de juiste hardloopschoenen die perfect aansluiten bij jouw specifieke loopstijl en doelen. 
 
Houd hier rekening mee:

Je kunt in iedere Runnersworld winkel terecht voor een uitgebreide Video Loopanalyse. Maar waar moet je rekening mee houden? Hieronder een aantal punten:

 • De ARIONHUB-loopanalyse duurt ongeveer 30 minuten
 • Neem je oude hardloopschoenen mee, als je die hebt. 
 • De ARIONHUB-loopanalyse kost €25,- bij aankoop van nieuwe hardloopschoenen. Besluit je geen schoenen te kopen, dan rekenen we €50,-.
DIRECT AFSPRAAK INPLANNEN
 
 

Ben je klaar om een stap voorwaarts te zetten in jouw hardloopervaring?

Ontdek dan nu waar je een ARIONHUB-loopanalyse kunt inplannen. Onze specialisten staan voor je klaar om je te begeleiden.

Maak nu een afspraak en ervaar hoe je jouw hardloopprestaties kunt verbeteren!

DIRECT AFSPRAAK INPLANNEN
 
HET JUISTE ADVIES PER STAP

In ons vijfstappenplan begint de reis met het vinden van de perfecte hardloopschoenen. Maar we stoppen daar niet. We bieden ook advies voor de overige vier stappen, of het nu gaat om het selecteren van geschikte onderkleding, compressiekousen, een broek en een shirt, bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, of het behalen van je persoonlijke hardloopdoelen. We zijn er om je bij elke stap te begeleiden!.

Vind een winkel