Naar boven

PLAN EEN AFSPRAAK VOOR JE LOOPANALYSE

Ga je hardlopen? Geweldig plan! In onze winkels staan hardloopspecialisten klaar om je te adviseren, zodat je comfortabel en doelgericht kunt blijven rennen. Met onze loopanalyse helpen we je daarbij. We filmen je tijdens het rennen, bespreken wat goed gaat en waar verbetering mogelijk is, en geven advies over je hardloopstijl en de juiste schoenen voor jou.

LOOPANALYSE INPLANNEN
 
LOOPANALYSE BIJ RUNNERSWORLD

Bij Runnersworld bieden we twee soorten loopanalyses aan: de Video Loopanalyse en de ARIONHUB Loopanalyse. Beide helpen onze hardloopspecialisten om de perfecte hardloopschoenen voor jou te vinden, afgestemd op je doelen, lichaamsbouw en loopstijl. Essentieel voor elke hardloper, van beginners tot marathonlopers.

In vergelijking met de Video Loopanalyse biedt de ARIONHUB Loopanalyse een dieper inzicht in je looptechniek en de belasting op je lichaam. Voor gevorderde lopers kan dit een waardevolle aanvulling zijn. Deze uitgebreide analyse is beschikbaar in een aantal van onze winkels.

Video Loopanalyse ARIONHUB Loopanalyse
 
DETAILS LOOPANALYSE

Je kunt in iedere Runnersworld winkel terecht voor een uitgebreide Video Loopanalyse. Maar waar moet je rekening mee houden? Hieronder een aantal punten:

1. De kosten voor een Video Loopanalyse bedraagt €25,-, welke je cadeau krijgt als je direct overgaat tot aankoop van een paar hardloopschoenen.
2. De kosten voor een ARIONHUB Loopanalyse bedraagt €50,-, waarvan je €25,- cadeau krijgt als je direct overgaat tot aankoop van een paar hardloopschoenen.
3. Een Video Loopanalyse duurt zo’n 25 minuten en een ARIONHUB Loopanalyse zo’n 35 minuten.

LOOPANALYSE AFSPRAAK INPLANNEN

 
 
HET JUISTE ADVIES PER STAP

In ons vijfstappenplan begint de reis met het vinden van de perfecte hardloopschoenen. Maar we stoppen daar niet. We bieden ook advies voor de overige vier stappen, of het nu gaat om het selecteren van geschikte onderkleding, compressiekousen, een broek en een shirt, bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, of het behalen van je persoonlijke hardloopdoelen. We zijn er om je bij elke stap te begeleiden!

Vind een winkel