RUNNERSWORLD X ARION

Door Runnersworld Nederland - 31 mei 2022
Runnersworld Nederland en ARION gaan samenwerken! Met ARIONHUB zetten wij een volgende stap in onze expertise en klantbeleving voor heel hardlopend Nederland. Als hardloopspeciaalzaak zijn wij als ondernemers enthousiast geworden over deze nieuwe innovatieve loopanalyse. Samen met ARION kijken we uit naar een mooie samenwerking.

Om beginnende en ervaren hardlopers nog beter te kunnen voorzien van advies gaan wij gebruik maken van het loopanalyse systeem van ARIONHUB. Dankzij de technologie en onze kennis over hardlopen, kunnen wij onze klanten nog beter schoenen adviseren op basis van zijn of haar looptechniek.

Wij nemen de tijd voor een uitgebreide analyse, met de juiste hardloopschoenen om de kans op blessures zoveel mogelijk te minimaliseren. De schoenen die klanten proberen moeten niet alleen lekker lopen, maar ook passen bij jouw manier van lopen middels je techniek en persoonlijke doelstellingen. Dit is realtime en ziet de klant direct via het scherm. We bekijken aandachtig naar jouw loopstijl en of er wellicht sprake is van overpronatie.

Met visuele data voor de klant maken wij het inzichtelijk welke hardloopschoenen het beste bij hen passen. In onze winkels krijgen hardlopers straks een persoonlijk rapport mee. Een analyse op maat om verantwoord te kunnen hardlopen.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor wanneer ARIONHUB beschikbaar is in jouw vertrouwde Runnersworld vestiging.