Koningin Máxima bezoekt FastFeetGrinded

Door Runnersworld Nederland - 17 februari 2023
Koningin Máxima bezoekt FastFeetGrinded, een schoenen recyclingbedrijf opgericht door onze Hoornse Runnersworld ondernemers.

Afgelopen woensdag heeft Koningin Máxima een werkbezoek gebracht aan FastFeetGrinded in Heerhugowaard in het kader van circulair ondernemen en innovatie.

Tijdens het werkbezoek heeft Koningin Máxima een rondleiding gekregen door het bedrijf en is de werking van de recyclinginstallatie gedemonstreerd. Aansluitend is er gesproken over kansen en uitdagingen van circulair ondernemen, samen met onder andere de eigenaren, Jacco Vonhof (voorzitter van MKB-Nederland), toeleveranciers, afnemers van de grondstoffen, vertegenwoordigers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

FastFeedGrinded is opgericht door Danny Parmes en Erna Pormes-Redecker, eigenaren van Runnersworld Hoorn, en onderdeel van Heilig Group in Heerhugowaard. Het bedrijf heeft een schoenen recyclinginstallatie ontwikkeld voor het recyclen van sportschoenen. Zij werken hiervoor met verschillende sportmerken en webwinkels samen.

Meer weten over FastFeetGrinded? Bekijk de website via https://www.fastfeetgrinded.eu/nl/