Bereik je doelen met je alter ego

Door Edgar - 12 oktober 2021 - Hardloop motivatie , Hardloopschoenen

Bereik je doelen samen met je alter ego
Met een zak popcorn op schoot zat ik op het ‘Who Will You Become’ evenement te wachten op de lancering van de Levitate 5 hardloopschoenen van Brooks. En niet alleen vanwege techie updates, maar ook om erachter te komen wie mijn alter ego is! Hoe zit dat?

Wanneer we bijvoorbeeld voor een sportieve uitdaging komen te staan – je wilt je PR verbeteren op de vijf kilometer, je eerste marathon uitlopen of net als ik 120 kilometer van Breda naar Spaarndam hardlopen – dan kunnen de karaktereigenschappen van je ‘andere ik’ jou daarbij helpen.

Superhelden
Vroeger kropen we allemaal in de huid van onze helden, hadden we superkrachten en waren we onoverwinnelijk. Nu we volwassen zijn lijkt dat niet meer te kunnen of mogen, maar niets is minder waar.

Okay, ik kom nu te weten wie mijn alter ego is .. ratataa .. tromgeroffel .. ik ben .. de ‘Kilometer Dominator’. Hoe raak is deze persona! En meteen realiseer ik me wat het positieve effect is van een alter ego. Kilometers maken is leuk, kilometers maken is waar ik het bed voor uit kom, maar héél veel kilometers maken doet ook pijn. Soms veel pijn en dan kan de Kilometer Dominator mij helpen om als een superheld door die kilometers te ploegen. Wat zeg ik? Door die kilometers te vliegen!

Levitate 5
Over dat vliegen gesproken. Al jaren volg ik met veel interesse de ontwikkelingen van de Levitates. Het strakke ontwerp en de spacy metallic midsole van de veelbelovende Levitate 2 had meteen mijn volle aandacht. De schoen voelde, ondanks het fijne bovenwerk en de veerkrachtige middenzool, wat zwaar aan. Echter, met elke volgende update werd de schoen lichter en verfijnder. En nu met de komst van een heuse Levitate 5 familie is er nog meer verbeterd!

Ik heb beide modellen mogen testen en zoals je mag verwachten zijn de schoenen snel en responsief. Ik gebruik de Levitates voor het snellere loopwerk .. of vliegwerk ;)

De Levitate 5 is licht, sluit nauw aan en je kunt kiezen tussen twee modellen, waarvan de ene is uitgevoerd met een gebreid sok-bovenwerk en de ander met een normaal bovenwerk. Ze zitten allebei goed en stevig om je voeten, maar de beleving is echt anders. De sok-versie is licht en luchtig en de normale versie zit stabiel en voelt als luxe pantoffels. Voor de overpronerende lopers zijn van beide modellen GTS versies beschikbaar.

Who Will You Become
Jij bepaalt zelf wie je wordt. Welke eigenschappen heb je nodig om je doel te behalen? Door wie word jij geïnspireerd en wie bewonder jij? Gebruik deze vragen om jouw eigen alter ego te ontwikkelen en te gebruiken om het doel te behalen waarvan je dacht dat je dat zelf nooit zou kunnen behalen.