finish-your-run

 
Finish your run

Finish your run gaat over het behalen van je doelen. Het trotse gevoel dat het geeft om jouw doel in running te behalen. Of het nou de 5 kilometer is in een bepaalde tijd, de afstand van een marathon, maar ook een doel zoals het 2 keer per week een rondje hardlopen. En wij van Runnersworld helpen je bij het behalen van deze doelen. Met advies en de beste hardloopschoenen, kleding en accessoires.

Join us!

 
 
 
 
De juiste hardloopartikelen

Finish your run met de juiste hardloopartikelen. Trotseer het winterse weer en ga goed voorbereid op pad met deze lopersgear. Denk aan goede, stabiele hardloopschoenen, thermo baselayer en reflecterende kleding zodat je zichtbaar blijft in het donker.

Shop nu 
 
Finish your run in het donker

Als je de laatste kilometers van je run nadert en de duisternis van het najaar invalt, is zichtbaarheid van essentieel belang. Daarom biedt Runnersworld niet alleen functionele kledingstukken voor je hardloopavonturen, maar ook de perfecte accessoires om je veiligheid te waarborgen. Met hoogwaardige verlichte hardloopaccessoires ben je van top tot teen zichtbaar, zelfs tijdens de meest donkere uren.

Shop nu 
 
 
   
 
 
Blog: Hardlopen in het donker

Als de klok een uur is teruggezet worden de dagen steeds korter en voordat je thuis bent van je werk is het alweer donker. Laat dat geen reden zijn om ’s avonds niet te gaan hardlopen en zorg ervoor dat je goed voorbereid bent. Hardlopen in het donker kan zowel uitdagend als bevredigend zijn, maar veiligheid moet altijd voorop staan.

Lees meer