finish your run with Adidas

 
Finish your run with Adidas

Hardloopschoenen van het merk Adidas staan bekend om de boost demping in de zool. Deze demping zorgt ervoor dat de energie die je in je stappen steekt ook weer wordt teruggeven. Hierdoor ontstaat responsieve demping waardoor jij langer kunt doorgaan tijdens een pittige training of wedstrijd.

Hardloopschoenen van Adidas zijn uitgerust met de nieuwste Boost-technologie in de zool, zodat je middellange tot lange afstanden kunt lopen. Deze foamschokdemping heeft kleine, zichtbare energiecapsules in de zool die energie opslaan en vervolgens weer loslaten tijdens elke keer dat je voeten de grond raken. Deze duizenden deeltjes geven je dus bij elke stap de juiste energie weer terug.

 
Adizero Boston 12 hardloopschoenen

Wanneer je eindelijk die laatste stap zet en de finishlijn van je run bereikt, begrijp je dat hardlopen meer is dan alleen een wedstrijd. Het is een doel dat je nastreeft, een trainingsplan dat je volgt, en al die dagen waarop je aan niets anders kunt denken. Met de Adizero Boston 12 schoenen wordt elke run een avontuur, gevuld met de opwinding van een race. Dankzij de met glasvezel versterkte ENERGYRODS 2.0 in de zool, die energieverlies minimaliseert, voelt elke stap als een stap richting succes.

Shop nu 
 
Finish your run met Adidas hardloopkleding

Tijdens een verfrissende herfstrun, wanneer het buiten koud en donker begint te worden, is er niets beter dan comfortabele kleding om je warm te houden. Trek de Adidas sweater, jack, legging en t-shirt aan om je run in stijl af te ronden. Deze kledingstukken bieden niet alleen de perfecte bescherming tegen het najaarsweer, maar ze combineren ook functionaliteit met een trendy uitstraling, waardoor je er net zo goed uitziet als je je voelt na het voltooien van je run. Dus, als je de finish van je run bereikt in de koude, donkere dagen van het najaar, weet dan dat Adidas klaar staat om je warm en comfortabel te houden.