Finish your run with Odlo

 
Finish your run met Odlo

ODLO is namelijk de uitvinder van zowel het drielagensysteem als het functionele sportondergoed.

Vele professionele hardlopers en amateursporters uit de hele wereld zweren bij functionele hardloopkleding van ODLO. Ook jij zult niet meer anders willen als je eenmaal hardgelopen hebt in kleding van ODLO. Je merkt direct het verschil! Niet langer zijn slechte weersomstandigheden een reden om je run over te slaan. Kou, regen, wind of juiste hitte? Geen enkel probleem! De functionele kleding beschikt over eigenschappen die je beschermen tegen alle elementen en omstandigheden. Kies de juiste combinatie van verschillende lagen en presteer maximaal tijdens je volgende hardloopsessie.

 
Zeroweight reflecterende jacks & tights

Voor de ultieme hardloopervaring tijdens het koude en donkere najaar biedt ODLO de perfecte combinatie van functionele kledingstukken. De Zeroweight Warm reflecterende tight is gemaakt van licht polyester en beschikt over softshell materiaal op de voorkant van je bovenbenen, wat winddicht, waterbestendig en warm is. Combineer deze tight met het Zeroweight Pro Warm reflecterende jack. Dit jack heeft superstretchy mouwen om warmte vast te houden en een PFC-vrije, waterafstotende coating. De lasergesneden ventilatiegaatjes in het rugpand geven zweet de kans om te ontsnappen en de ritskraag met magneet biedt extra ventilatie als het nodig is.

Dankzij de toegevoegde reflecterende details ben je met deze tight en jack van alle kanten zichtbaar tijdens je run in het donker!

 
 
Thermo onderkleding

Houd deze winter warmte binnen handbereik met deze geweldige thermo onderkleding van ODLO. Deze aansluitende baselayer is gemaakt van een technisch materiaal van 100% gerecyclede technische vezels, met minder impact op het milieu. Hij houdt je onderweg warm, droog en comfortabel. Dankzij de sneldrogende technologie blijf je fris, ook als de uitdaging groter wordt.