finish your run with Brooks

 
Finish your run met Brooks

Het doel van Brooks is om iedereen te inspireren om te gaan hardlopen en actief bezig te zijn. Dit doen ze door innovatieve hardloopschoenen te produceren zodat jij langer, verder en sneller kunt lopen. Deze innovaties zijn ontstaan vanuit de Run Happy-filosofie van Brooks.

Brooks hardloopschoenen zijn ideaal voor jouw dagelijkse run door de stad, het park of het bos. Er zijn zowel neutrale als anti-pronatie hardloopschoenen van Brooks. Ben je op zoek naar een neutrale hardloopschoen van Brooks? Dan zijn de Glycerin of Hyperion hardloopschoenen van Brooks wel wat voor jou! Heb je wat meer stabiliteit nodig tijdens het hardlopen? Bekijk dan eens de Cascadia hardloopschoenen van Brooks.

 
Cascadia 17 trailschoenen

Ontdek de ultieme metgezel voor trailrunners - de Cascadia 17. Met verbeterde stabiliteit op elk terrein, verhoogde tractie en lichtgewicht demping, is de Cascadia 17 ontworpen om je kilometer na bergachtige kilometer comfortabel te houden.

Shop Brooks trailschoenen 
 
 
 
Glycerin 20 hardloopschoenen

De Glycerin 20 hardloopschoenen van Brooks hebben de zachtste demping die geoptimaliseerd is voor lichtgewicht, responsief en duurzaam zacht comfort. De innovatieve technologie volgt de natuurlijke beweging van je lichaam en houdt overmatige bewegingen binnen de perken.

Shop nu 
 
 
 
Hyperion hardloopschoenen

De Hyperion hardloopschoenen zijn perfect voor snelle trainingsdagen dankzij de ultralichte demping en een vernieuwd ontwerp dat de overgang van hiel naar teen versnelt om je vooruit te helpen. Finish your run met de Brooks hyperion!

Shop Hyperion