Blijf blessures voor met de Herzog PRO Sport Compressiekousen

Herzog PRO Sport Compressiekousen zijn een functioneel accessoire. De kousen voorkomen achillespeespijntjes, kuitklachten en scheenbeenblessures. Door het schokdempende effect van de kousen wordt er namelijk minder aan je pezen en scheenbeenvlies getrokken. Ook vindt er minder spierweefselbeschading plaats. Het effect? Minder spierpijn en benen die bij de volgende run fris voelen! Herzog kousen zijn in allerlei kleuren te verkrijgen en maken jouw sportlook compleet.

Shop in een van onze winkels
 
Wat maakt Herzog uniek?

Herzog kousen zijn de enige kousen waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is. Voor de optimale compressiewerking is het van groot belang dat je kousen een perfecte pasvorm hebben. Een ranke marathonloper heeft immers totaal andere contouren dan een gespierde sprinter. Herzog Medical heeft daarom een uniek maatsysteem en een assortiment dat uit maar liefst 54 confectiematen bestaat. Bij Runnersworld zijn we gespecialiseerd in het aanmeten van Herzog compressiekousen.

Maak een afspraak om de kousen te testen 
  
Vele topsporters en recreanten gebruiken Herzog PRO compressiekousen

Hét bewijs dat de Herzog compressiekousen hun werk goed doen, blijkt uit het feit dat vele topsporters gebruik maken van de kousen. Daarnaast blijkt uit een grootschalig gebruikersonderzoek dat Herzog Compressiekousen een positieve bijdrage leveren aan de sportprestaties van (fanatieke) hardlopers. Zo geeft 84% van de Herzog gebruikers aan minder blessures te ervaren. Ook jij kunt meer uit je sportprestaties halen met de compressietechnologie van Herzog!

 
Blogs

Meer te weten komen over de Herzog PRO Sport Compressiekousen? Lees onze blog 'Herzog compressiekousen en compressietubes' en 'Nog even over compressiekousen'.  

 
Ontdek de volgende Herzog PRO Sport Compressiekousen in onze winkels