Het 5 stappenplan van Runnersworld

OM IETS TE BEREIKEN MOET JE EERST EEN STAP ZETTEN

De klant staat centraal in het 5 stappen plan van Runnersworld. Vijf stappen om jouw persoonlijke doel te bereiken. Of dit nou een PR lopen op de Dam tot Damloop is of om lekker blessurevrij en fit hard te lopen. Lees snel verder om alle stappen te nemen van het vijf stappenplan.


STAP 1: DE JUISTE SCHOENEN

Jouw voeten en jouw looptechniek bepalen welke schoen bij je past
De juiste hardloopschoenen zijn de eerste stap op weg naar jouw doel. Tijdens een loopanalyse filmen we jouw looptechniek met verschillende schoenen. Aan de hand van onder andere jouw landing, voetafwikkeling en pasfrequentie bepalen we samen met jou welke hardloopschoenen het beste bij je passen. Alles om ervoor te zorgen dat jij jezelf écht tegen kunt komen.

Bij Runnersworld vind je hardloopschoenen voor trainingen, voor snelheid en de baan met spikes (track & speed) en trailschoenen.

Loopanalyse aanvragen

STAP 2: ONDERKLEDING

Onderkleding die zorgt dat jij soepel loopt, ook als je even stuk zit
Met goede onderkleding loop je zo comfortabel mogelijk. Het is de eerste laag op je huid. Gemaakt van het juiste materiaal en zonder naden zorgt speciaal ondergoed en speciale sokken er voor dat je geen last krijgt van wrijving op jouw huid waardoor je dus soepel lopend jouw doelen bereikt.

BEKIJK ONS AANBOD -->

STAP 3: BROEK & SHIRT

Kleding die ademt, terwijl jij op adem komt
Met de juiste hardloopkleding loop jij gefocust op jouw doelen af. Met hardloopkleding gemaakt van sneldrogend materiaal heb je bijna geen last van transpiratievocht. De stof ademt en houdt je lichaam droog. Geen schurend shirt, short, top of tight meer dus. Daarnaast houden hardloopjacks jouw lichaam op temperatuur en blijf je beschermd tegen regen en wind.

BEKIJK ONS AANBOD -->


STAP 4: BESCHERMING

Bescherm jezelf tegen de buitenwereld
Door de verschillende lagen kleding te combineren, creëer je een eigen klimaat. Daarnaast zijn veiligheid en bescherming ook zeer belangrijk. Verlichting en reflectiemateriaal voor in het donker, handschoenen voor tijdens de koude dagen en een zonnebril voor de zonnige dagen.

BEKIJK ONS AANBOD -->


STAP 5: BEHAAL JE DOEL

Blijf gemotiveerd om jouw doel te bereiken
We helpen jou met trainingsschema’s, hartslagmeters, gels en voeding, hardloophorloges en sportbanden. Alles om ervoor te zorgen dat jij jouw doel behaalt en door gaat naar het volgende doel. Heb jij elke stap gezet van het Runnersworld vijf stappen plan? Dan ben jij er helemaal klaar voor!

BEKIJK HET AANBOD -->