Naar boven

Saucony

Saucony
Sorteren

SAUCONY

Hardlopers inspireren en geven Saucony nieuwe ideeën. Saucony is een echt hardloopmerk en dwingt zichzelf om constant te verbeteren op gebied van product en design. Hardlopers houden Saucony gretig en eerlijk. Of het nou tijdens de lunchpauze is of in een vergaderruimte bij Saucony discussiëren en converseren ze constant over hardlopen.
Saucony houdt van haar producten, zeker ook omdat ze er zelf op lopen en constant met focus en passie de beste hardloopschoenen willen maken.

Bij Saucony hebben ze een goede dag als ze zelf gelopen hebben. Maar wanneer ze anderen hebben geïnspireerd om te gaan lopen hebben ze een geweldige dag.

SAUCONY HARDLOOPSCHOENEN

Met Saucony hardloopschoenen kan jij de wereld aan! Saucony heeft naast neutrale hardloopschoenen ook anti-pronatie hardloopschoenen. Zo is er de Saucony Ride hardloopschoen voor de neutrale hardloper die op zoek is naar de ideale combinatie tussen flexibiliteit en bescherming. De Omni en Guide ISO hardloopschoenen van Saucony zijn geschikt voor hardlopers die op zoek zijn naar anti-pronatie hardloopschoenen

SAUCONY HARDLOOPSCHOENEN BIJ RUNNERSWORLD

Saucony hardloopschoenen koop je online en in de winkel makkelijk bij Runnersworld. Een loopanalyse in de winkel is gratis bij een paar nieuwe Saucony hardloopschoenen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe hardloopschoenen ook de juiste zijn! Meer informatie over de loopanalyse vind je hier.

DUURZAAMHEID

Saucony ziet duurzaamheid niet als een marathon of een sprint, maar wel als de belangrijkste race in het leven. Dit doen ze door meer gerecycled, natuurlijk of ander eco-vriendelijk materiaal te gebruiken wanneer dit mogelijk is. Daarnaast werkt Saucony aan verpakkingen die kunnen worden gerecycled en waar minder afval vandaan komt.