Naar boven

On

On
Sorteren

ON

On is een Zwitsers hardloop- en outdoormerk, met zijn roots in de Alpen. In 2010 begonnen drie vrienden het bedrijf met één doel voor ogen: om een nieuwe hardloopsensatie te ontwikkelen. De grootste passie van de oprichters is nog altijd om producten te ontwikkelen die presteren op een hoog niveau, maar die ook de drager een uniek hardloopgevoel geeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat het merk snel is gegroeid en nu niet meer alleen hardloopschoenen aanbiedt, maar ook outdoor- en vrijetijdskleding.

Bij On is op een creatieve manier gedacht over de basis van de hardloopschoen: de juiste demping. Hierbij heeft On de gepatenteerde CloudTec zool ontwikkeld. Door de zachte landing en dynamische afzet wordt hardlopen nog leuker! Bij On geloven ze in een fantastische ervaring voor velen. En dat zal jij ervaren wanneer je op de ‘wolken’ van On loopt. Deze Clouds combineren de zachte demping van een trainingsschoen met het directe en snelle gevoel van een wedstrijdschoen. Je kunt dit vergelijken met de zachte landing op het strand, maar dan met de directe afzet die je ervaart op een atletiekbaan.

Naast het dempingsysteem hebben alle On-schoenen het zogenaamde Speedboard. Dit dient als een steun om een efficiënte, rollende pas te creëren en ook om de energie van jouw voeten in te zetten voor maximale prestaties. Het Speedboard is ingebouwd in de tussenzool en is ontworpen naar het specifiek gebruik van de schoen. Daarnaadt gebruik On een superfoam, genaamd Helion in bijna al zijn schoenen. Helion is een lichtgewicht schuimdemping die zorgt voor veel energierendement. Bovendien is het responsief, beschermend, duurzaam en bestand tegen temperatuurwisselingen.

ON HARDLOOPSCHOENEN

On hardloopschoenen bevatten de perfecte balans tussen design en functionaliteit. Het strakke design van de On hardloopschoenen kenmerkt zich door strakke lijnen en kenmerkende kleurencombinaties. De uitstekende functionaliteit komt vooral in de Clouds demping naar voren. Hierdoor lijkt het alsof je op wolken loopt tijdens jouw dagelijkse run. On hardloopschoenen voelen bovendien comfortabel aan of je nou een marathon aan het lopen bent of de hardloopschoenen slechts een aantal minuten aan hebt.

Er zijn naast neutrale hardloopschoenen van On ook anti-pronatie hardloopschoenen. Bekijk snel ons assortiment On hardloopschoenen online of in één van onze Runnersworld vestigingen.

“On puts the fun into running to make people start.”