Naar boven

Odlo

Odlo
Sorteren

ODLO

In 1946 richtte Odd Roar Lofterød onder het motto ‘Altijd een stapje voor’ het merk Odlo op. Het eerste artikel wat hij maakte was een functionele, elastische trainingsbroek ontworpen om schaatsers te beschermen tegen onderkoeling. In 1994 werd de eerste hardloopcollectie op de markt gebracht. Voor het eerst konden hardlopers de elementen trotseren terwijl ze tegelijkertijd van optimaal draagcomfort konden genieten.

Het Noorse merk is toonaangevend op het gebied van sportkleding. Odlo is namelijk de uitvinder van zowel het drielagensysteem als het functionele sportondergoed. Niet voor niets zijn ze in Europa onbetwiste marktleider en worden de artikelen van Odlo in 25 landen verkocht.

ODLO HARDLOOPKLEDING

Vele professionele hardlopers en amateursporters uit de hele wereld zweren bij functionele hardloopkleding van Odlo. Ook jij zult niet meer anders willen als je eenmaal hard gelopen hebt in kleding van Odlo. Je merkt direct het verschil! Niet langer zijn slechte weersomstandigheden een reden om je run over te slaan. Kou, regen, wind of juiste hitte? Geen enkel probleem! De functionele kleding beschikt over eigenschappen die je beschermen tegen alle elementen en omstandigheden. Kies de juiste combinatie van verschillende lagen en presteer maximaal tijdens je volgende hardloopsessie.   

ODLO HARDLOOPKLEDING BIJ RUNNERSWORLD

Runnersworld biedt een breed assortiment aan Odlo hardloopkleding aan. Zowel heren als dames kunnen hun hart ophalen. Van sportbeha’s tot hardlooptights, bij Runnersworld kun jij je hele hardloopoutfit samenstellen. Naast functioneel is ons assortiment ook nog eens erg trendy. Kies een 3-laagse outfit in jouw favoriete kleur en behaal direct, op een stijlvolle en comfortabele manier, je eerste successen met je nieuwe hardloopoutfit.   

DUURZAAMHEID

Het logo van Odlo (een propeller) vertegenwoordigt de drie kernwaarden van het merk: verantwoordelijkheid, actie en transparantie. Deze drie kernwaarden worden doorvertaald in drie dimensies: We Care, We Act en We Share. Odlo is daarbij bezig met het herbruiken van plastic flesjes, het verminderen van afval door verpakkingen en het recyclen van deze verpakkingen en het verminderen van de CO2 uitstoot door transport.