Naar boven

Brooks

 
Sorteren

BROOKS

Het doel van Brooks is om iedereen te inspireren om te gaan hardlopen en actief bezig te zijn. Dit doen ze door innovatieve hardloopschoenen te produceren zodat jij langer, verder en sneller kunt lopen. Deze innovaties zijn ontstaan vanuit de Run Happy-filosofie van Brooks. Hierbij wordt de hardloopsport en alle hardlopers gevierd en verdedigd.

BROOKS HARDLOOPSCHOENEN

Brooks hardloopschoenen zijn ideaal voor jouw dagelijkse run door de stad, het park of het bos. Er zijn zowel neutrale als anti-pronatie hardloopschoenen van Brooks. Ben je op zoek naar een neutrale hardloopschoen van Brooks? Dan zijn de Ghost, Glycerin of Defyance hardloopschoenen van Brooks wel wat voor jou! Heb je wat meer stabiliteit nodig tijdens het hardlopen? Bekijk dan eens de Adrenaline GTS hardloopschoenen van Brooks.
Heb je online de schoen uitgezocht die goed bij je past? In één van onze vestigingen kun je gratis bij aankoop van een paar nieuwe hardloopschoen een loopanalyse doen. Hierdoor weet je exact welke hardloopschoenen het beste bij jouw looptechniek en pasfrequentie passen.

DUURZAAMHEID

De missie van Brooks met betrekking tot duurzaamheid is ‘Bescherm de planeet waar we op hardlopen’. De eerste doelstelling met betrekking tot deze missie is dat in 2023 alle artikelen met polyester zijn geproduceerd met 100% gerecycled polyester. Daarnaast zullen ze vanaf 2025 geen afval meer naar de stort brengen, maar het allemaal proberen te recyclen. Tot slot heeft Brooks dit jaar hun meest populaire schoen, de Ghost 14, opnieuw uitgebracht, maar dan CO2 neutraal en deels gemaakt van gerecyclede materialen.