Naar boven

Broeken & Shirts

Sorteren

BROEK & SHIRT

De juiste hardloopkleding is de derde van de vijf stappen op weg naar jouw doel! Heb jij de eerst en tweede stap al gezet? Bekijk ze anders hier.
Met hardloopbroeken en hardloopshirts gemaakt van sneldrogend en functioneel materiaal loop je gefocust en zonder last te hebben van transpiratievocht op je doelen af. Het materiaal van de hardloopkleding voorkomt schuren en houdt je lichaam droog en koel tijdens het hardlopen.
Draag tijdens het hardlopen verschillende lagen hardloopkleding. Tijdens warme dagen is één laag hardloopkleding wellicht genoeg maar tijdens jouw winterse run is het comfortabeler om verschillende lagen te combineren. Hierbij kun je denken aan een eerste thermolaag met daarover een hardloopshirt met eventueel lange mouwen. Wanneer het dan ook nog eens regent of sneeuwt is een hardloopjack een aan te raden laatste laag.

HARDLOOPSHIRTS EN HARDLOOPBROEKEN VOOR DAMES

De juiste hardloopshirts met korte of lange mouwen en hardloopbroeken koop je online bij Runnersworld of bij één van de Runnersworld vestigingen bij jou in de buurt. Hardloopkleding van onder andere ASICS, Nike en New Balance vind je in verschillende kleuren en maten. Deze functionele en ademende hardloopkleding helpt je terwijl jij op adem komt. Hierbij kan gedacht worden aan een hardlooptight, shirt en hardloopjack.

HARDLOOPSHIRTS EN HARDLOOPBROEKEN VOOR HEREN

Hardloopshirts en hardloopbroeken voor heren zijn voor jou als hardloper zeer belangrijk. Naast dat deze hardloopkleding er stijlvol uit kan zien zijn de functionele eigenschappen heel belangrijk. Door het dragen van functionele hardloopkleding wordt transpiratievocht snel van het lichaam afgevoerd en kun jij je run comfortabel en droog voortzetten.

Hardloopkleding biedt je ook de bewegingsvrijheid die je nodig hebt tijdens het hardlopen. Daarnaast beschermen hardloopshirts en hardloopbroeken je tegen verschillende weersomstandigheden. Van zonnige dagen tot regenachtige avonden. Functionele hardloopkleding zal je lichaam beschermen.