AB86 sportarmband

24,99
Art.nr:
inl.tunebelt.ab86.990
Zwart
Maattabel ASICS

Omschrijving

De sport armband draag je om de bovenarm, dit geeft je tevens de mogelijkheid om het scherm van je toestel te gebruiken of bijvoorbeeld het volume te regelen. Tijdens je workout zit je toestel niet in de weg en doordat de iPhone 6 Plus sportarmband goed om de arm zit zal hij ook niet bewegen of hobbelen. Aan de voorzijde van de Tune Belt sportbanden zit een volledig transparant venster. Dit biedt je de mogelijkheid goed het scherm van je smartphone te bekijken. Een groot voordeel is dat het touchscreen van de smartphone ook bedienbaar is door het venster van de Tune Belt!

De sportband is gemaakt van speciaal Neopreen, dit materiaal is ademend, lichtgewicht en heeft een hoog draagcomfort. Onder andere door de keuze voor dit materiaal en de goede afwerking is de band zo gemaakt dat hij niet schuurt of afzakt tijdens de workout. Op de Tune Belt is een speciale flap voorzien van klittenband, deze geeft je de mogelijkheid om het overtollige snoer van je hoofdtelefoon weg te werken op de sportband. Zo komt tijdens het hardlopen je snoer niet in de war.

Tijdens het hardlopen zit je toestel stevig in de Tune Belt sport armband. Doordat het scherm van je smartphone tijdens het dragen tegen het transparante venster van de Tune Belt zit zal deze niet uit de hoes glijden. Hij blijft perfect op zijn plaats.

Om ervoor te zorgen dat je lang kan genieten van je sportband is deze uitwasbaar (handwas) zodat hij voor de nieuwe run weer helemaal fris is! We adviseren de band met de hand te wassen en ervoor te zorgen dat het venster droog is wanneer je hem te drogen legt.

Specificaties

Geslacht Heren, Dames, Jongens, Meisjes
Artikelgroep Accessoires
Merk Tune Belt
Artikelnummer inl.tunebelt.ab86.990
Kleurcode 990