Vacature HoornRunnersworld Hoorn is al bijna 20 jaar “De hardloopspeciaalzaak van Noord-Holland”. Onze enorme hoge reviews laten zien dat Service en Klantgericht bij ons DNA zit. Sinds 2 jaar bestaat onze winkel uit een jong en fris team en is naast service en klantgerichtheid, ambitie ons kernwaarden. Wil jij samen met ons niet alleen d.m.v. de beste hardloop adviezen maar ook door het stimuleren van de Groene Circulaire economie de branche veranderen? Lees dan vooral verder!

Voor Runnersworld Hoorn zijn we op zoek naar een klantgerichte verkoopmedewerker, die graag een stapje extra wilt doen voor de klant. Het werk wat je gaat doen kan erg afwisselend zijn waardoor we zoeken naar iemand met een flexibele werkhouding en iemand die graag oplossingsgericht denkt. Affiniteit met hardlopen is een must omdat je graag je passie wilt overbrengen op de klant.

Wat ga je doen als verkoopmedewerker?

-          Je gaat één op één aan de slag met de klant d.m.v. een hardloopanalyse waarbij gekeken wordt wat de beste hardloopschoen voor de klant is. Jouw specifieke kennis en ervaring over looptechniek combineer je met de nieuwste technologieën in producten uit de hardloopwereld.
-          Je geeft naast een schoenadvies ook op het gebied van kleding-, sportvoeding- en trainingsadviezen.
-          Je gaat in- en uitgaande producten in ons winkelsysteem verwerken.
-          Je vindt passende oplossingen bij retouren of klachten van producten en zorgt dat er de klant altijd tevreden de deur uit gaat.
-          Je gaat online bestellingen verwerken.
-          Je draagt bij om de winkel tip top in orde te maken en dat de klant zich altijd thuis voelt.

Wat bieden wij?

-     28 tot 32 uur per week.
-     Een flexibele en verantwoordelijke baan voor bepaalde tijd (minimaal 6 maanden) bij de hardloopspeciaalzaak van Noord-Holland.
-     Goede CAO- en arbeidsvoorwaarden.0
-     Reiskostenvergoeding.
-     Dé mogelijkheid te werken in een klantgerichte omgeving, én je kennis van alles op het gebied van hardlopen te vergroten.
-     Een gezellige werkomgeving met fijne collega's.


Wat wij verwachten..

-          Affiniteit met hardlopen is een grote pre, je deelt namelijk deze passie met de klanten en je collega’s.
-          Je bezit de volgende kwaliteiten; flexibel, klantgericht, ambitieus, sociaal en je doet graag actief werk.


Kortom erg uiteenlopend! Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie?

Reageer snel en start binnenkort als hardloopspecialist bij Runnersworld Hoorn!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

Stuur dan je CV op naar joeri@runnersworldhoorn.nl en wij nemen direct contact met je op. Bel je liever eerst voor meer informatie? Dan kun je ons bereiken op het nummer van de winkel 0229-217503.