Unleash your potential with Odlo

In onze winkel krijgen we vaak de vraag of kleding daadwerkelijk bijdraagt aan betere hardloopprestaties. Natuurlijk, een shirt moet vocht afvoeren en ademend zijn, maar maakt dit echt een verschil? Absoluut. Vooral tijdens langere afstanden is hoogwaardige kleding van essentieel belang. Daarnaast is het belangrijk om er als hardloper goed uit te zien. Dit kan niet alleen fysiek, maar ook mentaal een groot verschil maken.

De kleding van Odlo combineert het beste van verschillende werelden. Het biedt ultiem comfort, optimale functionaliteit - van onderkleding tot longsleeves - en een stijlvol design. In deze campagne wordt Odlo kleding gedragen door atleten Hensley Paulina en Janice Babel.

 
 
ODLO Heren

Een licht en technisch T-shirt, speciaal voor hardlopers.

Dit t-shirt is gemaakt met Chill-Tec Active Cool-technologie, die actieve verkoeling biedt tijdens inspanning. Dat maakt deze Zeroweight Engineered Chill-Tec T-shirt perfect voor je dagelijkse run in warme temperaturen. Ook bevat dit t-shirt geïntegreerde mesh die extreem ademend is, waardoor je huid koel blijft. Dankzij de reflecterende details blijf je goed zichtbaar bij weinig licht. All-in-all is dit t-shirt een must-have voor elke hardloper.

·  Lichtgewicht
·  Strategisch geplaatste ventilatie zorgt voor vochtregulatie
·  Houd je koel

Shop nu
SHOP THE LOOK HEREN 
ODLO Dames

Dagelijks comfort en prestaties, gemaakt van gerecycled garen.

De Odlo Performance Light Eco top is de multifunctionele basis waarmee je het hele jaar door je dag goed begint. Dit t-shirt is gemaakt van performance materiaal met 72% gerecycled polyester, zodat je zonder beperking kunt blijven bewegen. Het t-shirt is ideaal voor binnen en buiten gebruik.

·  Speciaal gevormd naar je lichaam (slim fit)
·  Geavanceerde vochtregulering
·  Bewegingsvrijheid

Shop nu
SHOP THE LOOK DAMES
 
TOOLS
Loopanalyse

Het lijkt zo simpel: koop een paar schoenen en je kunt beginnen met lopen. Toch is het in de praktijk lastiger.

Hardloopschema's

Voor iedere loper heeft Runnersworld een trainingsschema samengesteld. Welk schema helpt jou verder?

Hardlooproutes

Creëer jouw eigen hardlooproute en afstanden met de route meter van Runnersworld.