Team Hoorn

Runnersworld Hoorn is de hardloopspeciaalzaak van Noord-Holland. Wij staan al bijna 20 jaar klaar voor de beginnende loper als de professionele loper.

Bij ons kun je rekenen op deskundig advies op maat. Met een uitgebreide en professionele loopanalyse ga je altijd van start met de juiste schoenen. Belangrijk, want alleen zo bereik je jouw persoonlijke doelen en voorkom je blessures.Helemaal in het midden staat Erna samen met Danny. (2e rij midden links) Samen zijn ze al 18 jaar trotse eigenaars van Runnersworld Hoorn, ook wel de bron van kracht en ambitie binnen het team. Op de winkelvloer zal je ze niet heel snel meer vinden, ze zijn vooral achter de schermen bezig. Naast RW Hoorn verbeteren ze de wereld met hun schoenen recyclebedrijf FastFeetGrinded. De wereld redden is best pittig met zijn tweeën en hiervoor krijgen zij hulp van Vincent (2e rij midden rechts). Vincent is al 13 jaar werkzaam bij ons en is de rust binnen het team. Vin is van alle markten thuis en is momenteel vooral bezig om de schoenenindustrie circulair te maken. 2e rij links achter staat ons winkelbeest Joeri. Voor deze oud-topatleet is geen uitdaging te gek, een ster in inkopen en houdt erg van koffie! Hij zal dan ook altijd vragen of je trek hebt in een bakkie tijdens het aanmeten van schoenen.

Vooraan links en rechts van Erna staan broer en zus, zoon en dochter van Danny en Erna: Twan en Rowen, u gelooft het bijna niet maar omdat zij zijn opgegroeid in het magazijn van Runnersworld zullen zij jouw oude hardloopschoen uit 2010 waarschijnlijk nog herkennen en er alles vanaf weten! Rowen is te vinden op de winkelvloer, maar regelt ook alles op het gebied marketing en de socials. Twan 3e jaars student Fysiotherapie en atleet bij TDR staat vooral op de winkelvloer. 2e rij rechts achter staat nog een 3e jaars student Fysiotherapie en atleet van TDR, Koen! Koen zijn levensmotto: “Kennis is macht”, deze jongen kunt u alles vertellen op het gebied van spieren en bewegen en dan ook nog eens klinisch onderbouwd!

Op de foto mist alleen onze alleskunner Menno, Menno is altijd keihard aan het werk en vliegt in onze bus alle kanten op. Of hij nou 100 mensen in zijn eentje schoenen moet aanmeten of eventjes de winkel zelfstandig draait, niks is te gek voor deze topper .