Naar boven

Polar

Polar

POLAR

Door een combinatie van deskundigheid op het gebied van elektronica, sport en fysiologie blinkt POLAR sinds 1977 uit op het gebied van hartslagmeting en technologische innovaties. Niet lang na het ontstaan van het Finse merk lanceerde ze de eerste draagbare en draadloze hartslagmeter: de Sport Tester PE2000. Vandaag de dag is POLAR wereldmarktleider op het gebied van hartslagtechnologie en bieden zij het meest uitgebreide assortiment in de bedrijfstak aan.

POLAR FUNCTIES

POLAR biedt voor elke type hardloper een gepaste oplossing. Of je nu net begint met hardlopen, je prestaties wilt optimaliseren of misschien wel wat extra motivatie kunt gebruiken. De Smart Coaching functies van POLAR geven je de best mogelijke begeleiding tijdens en na je runs. Op basis van jouw behoeften biedt Smart Coaching een variatie aan functies die je helpen beter en met meer plezier hard te lopen.

DUURZAAMHEID

Polar is constant bezig om duurzamer te worden. Een voorbeeld hiervan is dat de meeste producten in Polar fabrieken worden gemaakt en dat de transport bedrijven dichtbij zitten, hierdoor wordt de CO2 uitstoot door transport geminimaliseerd. Daarnaast proberen ze recyclebaar materiaal te gebruiken waar ze kunnen, zoals bij de polsbandjes. Tot slot kunnen gebruikers altijd kapotte producten retourneren, zodat deze kunnen worden hergebruikt.