Unleash your potential with Herzog

Je traint hard en verlegt constant je eigen grenzen. Je lichaam wordt fitter, maar ook blessuregevoeliger… Met de compressieproducten van Herzog blijf je blessures voor. Geen stramme kuiten, blessures aan je scheenbeen of een zeurende achillespezen. Met Herzog PRO Sport Compressiekousen haal je alles uit je prestaties en ben je verzekerd van de perfecte pasvorm.

Waarom Herzog kousen?

De PRO Sport compressiekousen zijn ideaal tijdens iedere hardlooptraining. Door het afnemende drukverloop van de enkel naar de knie zorgen deze compressiekousen ervoor dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit voorkomt vermoeide voeten en blessures.

Veel andere compressiemerken baseren zich op de enkel- of schoenmaat of de dikste kuitomvang. Bij Runnersworld zijn we gespecialiseerd in het opmeten van Herzog-compressiekousen om je de juiste compressiekousen te kunnen bieden die goed passen en comfortabel zitten om jouw voet. Kom daarom naar één van onze Runnersworld-winkels om je compressiekousen op te meten en aan te schaffen.

Vind een winkel
 

Uniek maatsysteem

Herzog heeft voor iedere hardloper een kous met een perfecte pasvorm. Om jou de juiste compressiekousen aan te bieden, meten we jouw been op vijf verschillende punten op.Werking 

De PRO Sport Compressiekousen hebben op drie manieren een gunstige werking vóór-, tijdens- en na sportbeoefening: Blessurepreventie, inzetbaar bij blessurebehandeling en herstel- & prestatiebevorderend.


Compressie details

• Drukklasse 2 (23-28 mmHg)
• Medisch gecertificeerde sport compressiekous
• Blessurepreventie en optimale bloedcirculatie
• Minder spierpijn, sneller herstel na je hardloopsessie
• Geschikt voor trainingen en dagelijks gebruik

 
 

Hét bewijs dat de Herzog compressiekousen hun werk goed doen, blijkt uit het feit dat vele topsporters gebruik maken van de kousen. Niet alleen Olympisch atleet Hensley Paulina maar ook vele andere toppers. Herzog kousen zijn echter niet alleen geschikt voor professionele atleten; ook recreatieve lopers profiteren van de voordelen van Herzog kousen. Of je nu een marathon loopt of een ontspannen 5 km rent, Herzog PRO compressiekousen bieden de ondersteuning en het comfort die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

 
Herzog PRO Sport Compressiekousen

Blessurevrij hardlopen zonder spierpijn met de PRO Sport Compressiekousen van Herzog.

· Voorkom vermoeide benen tijdens je hardlooptrainingen
· Verbeter je sportprestaties door optimale bloedcirculatie
· Minder kans op blessures door het stabiliserende effect
· Minder schokbelasting op spieren en pezen
· Goede vochtafdrijving bij transpireren

LET OP: ALLEEN VERKRIJGBAAR BIJ ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Vind een winkel


 
Laat je deskundig opmeten in één van onze winkels
Herzog PRO Compressiekousen zijn niet online verkrijgbaar, maar in elke Runnersworld-winkel staan onze deskundige medewerkers voor je klaar om je de perfecte pasvorm aan te meten. Kom langs en ervaar het verschil!
 
Bekijk de nieuwe Herzog Pro Sport compressiekousen collectie
 
TOOLS
Loopanalyse

Het lijkt zo simpel: koop een paar schoenen en je kunt beginnen met lopen. Toch is het in de praktijk lastiger.

Hardloopschema's

Voor iedere loper heeft Runnersworld een trainingsschema samengesteld. Welk schema helpt jou verder?

Hardlooproutes

Creëer jouw eigen hardlooproute en afstanden met de route meter van Runnersworld.