GRATIS EERSTE FACTOR BOX T.W.V. €49,95

Voeding heeft een grote invloed op je prestaties en comfort. Of het nu ongezond, te veel of te weinig is, het speelt allemaal een rol in hoe prettig je kunt hardlopen. Hoe meer je van jezelf vergt, des te belangrijker goede voeding voor je lichaam en prestaties is.

 
RUNNERSWORLD x FACTOR MEALS

Tijd is vaak een belangrijke factor, dat begrijpen we. Daarom is het handig om tijd te besparen op koken en toch gezond en gericht op hardlopen te eten. Dat is precies de reden waarom we samenwerken met Factor Meals. Gezonde, verse en 'runningproof' maaltijden die klaar zijn wanneer het jou uitkomt. Klik op de link voor meer informatie en om te zien welke Runnersworld maaltijden er in het menu staan. 

Lees meer 
 
GRATIS EERSTE FACTOR BOX T.W.V. €49,95 

Profiteer nu van onze samenwerking en claim als klant van Runnersworld een gratis eerste Factor box t.w.v. €49,95. Hoe? Heel eenvoudig. Besteed €75,- of meer in jouw favoriete Runnersworld winkel, ontvang een persoonlijke flyer met code en vraag je gratis eerste box aan*.

*Met de aanvraag registreer je voor een flexibel Factor-abonnement, waarbij je op de tweede box €15,- korting en op de derde box €10,- korting ontvangt. Je kunt het abonnement op elk moment stopzetten, dus ook direct na ontvangst van je eerste gratis box.

 
UNLEASH YOUR POTENTIAL MET DANAID

Check hier het persoonlijke verhaal van atleet en Runnersworld medewerker Danaid Prinsen. Ook voor Danaid heeft bewust omgaan met voeding geleid tot betere prestaties. Inspirerend!

 
 
TOOLS
Loopanalyse

Het lijkt zo simpel: koop een paar schoenen en je kunt beginnen met lopen. Toch is het in de praktijk lastiger.

Hardloopschema's

Voor iedere loper heeft Runnersworld een trainingsschema samengesteld. Welk schema helpt jou verder?

Hardlooproutes

Creëer jouw eigen hardlooproute en afstanden met de route meter van Runnersworld.