Naar het overzicht

Verenigings- en bedrijvenkorting

Verenigings- en bedrijvenkorting

Runnersworld Tilburg werkt samen met een aantal verenigingen en bedrijven. Leden of werknemers van deze verenigingen of bedrijven hebben daarom recht op een korting op hun aankopen bij Runnersworld Tilburg. Zij kunnen kiezen tussen twee verschillende kortingen; een directe kassakorting óf een indirecte spaarkorting.

Directe kassakorting
De directe kassakorting wordt gelijk bij de kassa verrekend. Indien u gebruik maakt van deze regeling ontvangt u 10% korting op uw aankopen.

Indirecte spaarkorting
In plaats van de directe kassakorting kunt u ook kiezen voor de indirecte spaarkorting. In dit geval betaalt u het normale bedrag. Uw aankoop wordt door ons geregistreerd en vervolgens krijgt u uw korting aan het einde van het jaar uitgekeerd. Uitkering vindt plaats door middel van een persoonlijke waardecheque die wordt verstuurd per post. Op de cheque staat het bedrag aan korting dat u tot dan heeft opgespaard en dit mag u weer gebruiken als u een aankoop doet in onze winkel. De geldigheidsduur van de persoonlijke waardecheque is 6 maanden vanaf het moment dat deze is uitgekeerd. Vanaf het moment dat de persoonlijke waardecheques zijn uitgekeerd, begint u opnieuw met sparen. Indien u kiest voor de indirecte spaarkorting ontvangt u 15% korting op uw aankopen.

Per aankoop kunt u zelf bepalen of u gebruik wilt maken van de directe- of indirecte korting van Runnersworld Tilburg.

Deze kortingen zijn persoonlijk en gelden niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen.

Let op: Het gaat hier om een collectieve kortingsregeling die alleen geldt voor verenigingen of bedrijven die afspraken hebben met Runnersworld Tilburg. Informeer naar de voorwaarden in de winkel.