Naar het overzicht

Looptrainingen terug vanaf donderdag 8 september

Looptrainingen terug vanaf donderdag 8 september
RUNNERSWORLD OSS biedt op de donderdagavond hardlooptrainingen aan!
 
Deze looptraining bestaat niet alleen uit een loopkern, maar ook uit een warming-up met rekken, soms wat loopscholing en een coolingdown.
D.m.v. intervaltraining worden je hart en spieren wat zwaarder belast dan met een duurloop: de ideale manier om sneller te worden én meer calorieën te verbranden!
 
Voor wie zijn deze trainingen?
 
Eigenlijk voor iedereen!
 
Om 19.00u loopt de groep 1, de lopers die rond de 5 km kunnen lopen. Het tempo van de intervaltraining ligt meestal tussen de 8 en 12 km/u. Wil je meer info? Kom gerust naar de winkel voor je vragen of mail ons via info@runnersworldoss.nl 
 
Om 20.00u loopt de groep 'gevorderden'. Dit zijn lopers die 5 km achter elkaar kunnen rennen. De ene week wordt een loopkern van 45 min. met lang interval (extensief intervaltraining) gedaan, de andere week een loopkern van 30 min. met kort interval (intensief interval). 
Hier word je sneller van én het is leuk om te doen!
 
 
 
Kosten?
Wij werken met een tienrittenkaart. Deze kost 25,00, staat niet op naam, is overdraagbaar en onbeperkt geldig. Je betaalt dus alleen voor de keren dat je daadwerkelijk komt trainen!
 
Eenmalig een training uitproberen is ook geen probleem: dit kost € 2,50 en kan vlak voor de training betaald worden.
 
Trainer?
 
Max Heijmans is zelf wedstrijdloper van A.V. Oss'78 en heeft een ontzettend grote passie voor hardlopen. Zijn kennis en vermogen om een groepsgevoel te vormen (samen uit, samen thuis), zal jou verder brengen, sneller maken en veel loopplezier bezorgen!
 
Just do it!