Onze werkwijze en ons team

Onze werkwijze
Onze werkwijze

Runnersworld Hoorn en Runnersworld Purmerend bestaat uit één team van uiterst gedreven, enthousiaste vakbekwame hardlopers. Waar wij dag in dag uit mee bezig zijn is hardlopen, onze passie! Dagelijks testen we schoenen en kleding om een optimaal advies te kunnen geven. Door middel van een 2D en een 3D scan, 3 highspeedcamera’s en een loopband analyseren wij welke schoen het…

Lees verder
Danny Pormes
Danny Pormes

Als trotse eigenaar van Runnersworld Hoorn en Purmerend haalt hij bij alle teamleden het beste naar boven. Zelf staat hij graag ook nog op de winkelvloer om de beleving van het hardlopen te proeven. Gedreven en onvermoeibaar  laat hij zich nog altijd gelden binnen de atletiekwereld.

Lees verder
Erna Redecker
Erna Redecker

Als eigenaresse is zij de dragende kracht achter Danny en het team. Als kledingspecialist is zij ook in de winkel te vinden en kan zij de klant extra laten stralen. Strak en fit pakt ze haar loopkilometers.

Lees verder
Eelco van der Wind
Eelco van der Wind

Met deze man raak je niet snel uitgepraat, op hardloopgebied ziet hij voor ieder probleem weer een geschikte oplossing. Als sportpodoloog gaat hij zelfs nog een stapje verder. Uiteraard is hij zelf ook geen onverdienstelijk atleet waarbij het crossen hem aan het hart ligt. 

Lees verder
Vincent Bruins
Vincent Bruins

Regionaal is Vincent met zijn prestaties alom bekend maar ook op nationaal en internationaal triathlon niveau heeft deze man zijn sporen verdiend. Hardlopen is zijn sterkste punt en daar ligt dan nu ook zijn focus op. Door middel van diverse opleidingen heeft hij veel kennis en vaardigheden over anatomie en fysiologie toepasbaar op het hardlopen.

Lees verder
Margriet Berkhout
Margriet Berkhout

Met jarenlange ervaring in een hardloopspeciaalzaak heeft Margriet haar werkcarriere altijd gecombineerd met hardlopen op een hoog niveau. Daarnaast heeft zij haar talenten uitgebreid met haar bedrijf als leefstijlprofessional waarbij zij mensen op een persoonlijke, kundige manier begeleid naar een gezonde(re) leefstijl.

Lees verder
Menno Bakker
Menno Bakker

Als vaste rots in de branding zorgt hij voor rust en structuur in de winkel. Met zijn creatieve inslag op de verschillende sportgebieden heeft hij dan ook altijd een antwoord. Bij de regionale hardloopwedstrijden staat hij veelvuldig aan de start om het beste uit zichzelf te halen.

Lees verder
Richard Douma
Richard Douma

Met deze ontwapenende man hebben wij een Europese topper in huis. Grenzeloos in zijn ambities weet hij zijn dromen waar te maken. Bij iedere klant kan hij dan ook zijn hart laten spreken met betrekking tot het hardlopen.

Lees verder
Richard Geijteman
Richard Geijteman

Als Runnersworld medewerker van het eerste uur biedt Richard aan iedere klant een luisterend oor. Met zijn jarenlange triathlon ervaring is zijn know how zeer divers en deskundig te noemen. Hardlopen heeft op dit moment zijn prioriteit en de focus ligt de komende tijd op een snelle 10 km!

Lees verder
Jeffrey van der Park
Jeffrey van der Park

Met dezelfde drive als in de baanatletiek, waamee hij meerdere keren het podium beklom op NK's, is Jeffrey in de winkel te vinden. Buiten de werkvloer is training geven van hem een grote passie. Natuurlijk laat hij zich ook niet onverdienstelijk zien in de wegatletiek waarbij de afstanden tot 10 km hem het beste liggen. 

Lees verder
Robert de Boer
Robert de Boer

Deze klasbak met de lange adem laat iedereen de magie van de marathon voelen. Deze specialiteit weet hij voor zichzelf volledig te benutten en daardoor komen er steeds meer klassieke marathonmedailles boven zijn bed te hangen. 

Lees verder
Louis Dam
Louis Dam

Eet, slaapt en drinkt hardlopen! Op de winkelvloer kan hij dan ook helemaal zijn ei kwijt. Buiten de winkel is hij gediplomeerd jeugdtrainer bij de professionele jeugd atletengroep Team Distance Runners en heeft hij al vanaf de jeugd internationale topper Richard Douma onder zijn hoede. 

Lees verder
Ronald de Jong
Ronald de Jong

Deze kleurrijke en energieke persoonlijkheid is onmiskenbaar aanwezig in de winkel. Zijn grote enthousiasme voor het hardlopen weet hij op iedere klant over te brengen. De atleten van zijn eigen loopgroep in Purmerend kunnen dit zeker beamen. Daarnaast zul je hem vast herkennen van zijn deelname aan vele triathlons en locale hardloopwedstrijden.

Lees verder
Trineke de Jong
Trineke de Jong

Deze vrolijke energieke fysiotherapeute is een enorme aanwinst binnen ons team. Met haar enorme geduld en enthousiasme stelt ze elke klant gerust. Maar ook als hardloopster is ze overal te vinden. Een wegwedstrijd, een trail of een cross. Niks is haar te gek.

Lees verder