Naar het overzicht

Boemerang voeding en leefstijl

Boemerang voeding en leefstijl

Henk-Jan Dolsma is leefstijlcoach, orthomoleculair therapeut pni en fysiek trainer in Groningen Stad. Hier werkt hij met een diverse groep klanten aan leefstijlverandering richting ‘een goed leven’ door te kijken naar de interactie tussen gedrag, voeding en beweging.

 

Naast zijn werkzaamheden bij Dijkmansport en het Universitair sportcentrum is Henk-Jan op dit moment bezig met het oprichten van Boemerang Voeding en Leefstijl; een onderneming gericht op het beantwoorden van leefstijlgerelateerde vragen. Niet door simpele antwoorden te geven, maar door de juiste vragen te stellen, door samen met de cliënt te kijken naar mogelijkheden en door gebruik te maken van slimme interventies gebaseerd op kennis van fysieke training, voeding, gedragsverandering en orthomoleculaire therapie volgens de PNI.

PNI staat voor Psycho-Neuro-Immunologie en is een multidisciplinaire wetenschap die kijkt naar de interacties tussen verschillende orgaanstelsels (zoals het spijverteringssysteem, het immuunsysteem, het zenuwstelsel, het bewegingsapparaat), gedrag, voeding en beweging en geeft vanuit die kennis aanknopingspunten voor interventies die de kwaliteit van leven verhogen.

Meer info