Naar het overzicht

Polar Live Women Only

donderdag 09 maart 2017
Polar Live Women Only

 

 

#PolarLive Women only - Groningen

Find the JOY of Running!

Ben je op zoek naar manieren om lopen nog leuker te maken?
Wij helpen je graag op weg tijdens het #PolarLive Women Only Event, een informatieve loopavond voor recreatieve en beginnende loopsters die graag samen sporten. Spreek af met je vriendinnen, trek je loopschoenen aan en ontdek hoe samen lopen effectiever en vooral nog leuker wordt.

Wat gaan we doen?

  • Een workshop door een voedingsdeskundige: lekker en gezond eten voor hardlopers.
  • Een workshop door een Polar producspecialist: een persoonlijk trainingsprogramma, optische hartslagmeting en het delen van je loopervaringen voor nog meer looplezier.
  • De Polar M200 producttest: tijdens een groepsloop van max. 5km, onder begeleing van een Polar productspecialist, maak je kennis met het nieuwe Polar GPS sporthorloge met optische hartslagmeting. 

Neem deel en WIN!

Polar is Running Partner van de Urban Trail Series 2017. Tijdens het #PolarLive event verloten we onder de deelnemende loopsters een aantal starttickets (t.w.v. €25) waarmee je gratis deelneemt aan de Urban Trail Run in Groningen op zaterdag 2 april.

 

#PolarLive EXTRA!

Tijdens het #PolarLive event geniet je van extra voordelen bij de aanschaf van een Polar M200 en uiteraard ontvang een goed gevulde Polar goodie bag.

Benieuwd naar de Polar M200, het nieuwe GPS sporthorloge met optische hartslagmeting? Ontdek het hier.

Schrijf je nu in!

Het is volledig gratis maar het aantal deelneemsters is beperkt.

 
 
 

RW050

-