Naar het overzicht

Met de klantenpas 10% korting bij Runnersworld Delft

dinsdag 18 oktober 2016
Met de klantenpas 10% korting bij Runnersworld Delft

Speciaal voor onze vaste klanten hebben wij de Runnersworld Klantenkaart.
Op al je aankopen bij Runnersworld (behoudens aanbiedingen) ontvang je 10% van het aankoopbedrag als spaartegoed op je klantenkaart. Dit tegoed kun je sparen of inwisselen bij volgende aankopen.

Alle voordelen op een rijtje

* Spaar 10% van je aankoopbedrag!

* Als eerste op de hoogte van Runnersworld acties!

* Hele jaar door - vaste klanten – aanbiedingen!

* Gratis Runnersworld Magazine!

* Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

* Gratis loopanalyse en trainingsschema’s!

 Vraag dus snel de Runnersworld Klantenkaart aan en profiteer van alle voordelen! Want je moet wel altijd je Klantenkaart kunnen tonen om gebruik te maken van alle voordelen.

Hoe werkt het?

Vraag de Klantenkaart gratis aan bij Runnersworld Delft. Wij noteren je adresgegevens waardoor we jou in het vervolg van relevante informatie kunnen voorzien. Vanaf dit moment begint je voordeel!

(SALDO CHECK) klik hierop voor u saldo
(SALDO CHECK) klik hierop voor u saldo Op vertoon van de klantenkaart ook 10% korting op een massage bij: www.massagepraktijkhensing.com  
(SALDO CHECK) klik hierop voor u saldo

Voorwaarden * Op aanbiedingen en bestedingen met je klantenkaart wordt geen spaartegoed opgebouwd. * Voor KNAU leden of speciale loop- en sportgroepen geldt de Runnersworld Clubkaart .

Algemene voorwaarden Runnersworld Delft spaarsysteem

Runnersworlddelft C.V. en Loyaltygroup voeren het Runnersworld Delft klanten spaarprogramma uit. Daarbij zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Door de ingebruikneming van de Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart verklaart u kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden en ermee akkoord te gaan. De Runnersworld Delft Club-of klantenkaart blijft eigendom van Runnersworlddelft C.V.

Spaartegoed Runnersworld Delft

Op al je aankopen bij Runnersworlddelft (behoudens aanbiedingen) ontvang je 10% van het aankoopbedrag als spaartegoed op je klantenkaart. Dit tegoed kun je sparen of inwisselen bij volgende aankopen. Het tegoed is niet inwisselbaar tegen geld , cadeau- of tegoedbon. * Op aanbiedingen en bestedingen met je klantenkaart wordt geen spaartegoed opgebouwd. * Je moet wel altijd je Klantenkaart kunnen tonen om gebruik te maken van alle voordelen.

* Klantenkaart is persoon of gezin verbonden en niet overdraagbaar

* Alleen geldig bij Runnersworld in Delft

* Runnersworlddelft C.V. behoud zich het recht voor het spaarprogramma tussentijds te wijzigen of      te stoppen.

* Voor leden van de AtletiekUnie of speciale loop- en sportgroepen geldt de Runnersworld Clubkaart met dezelfde voorwaarden met dien verstande dat het spaartegoed 20% is van het aankoopbedrag.

Registratie

U kunt zich registreren in de winkel op het registratieformulier. De geregistreerde naam-adres-woonplaats gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van het Runnersworld Delft spaarprogramma en nieuwsbrieven. Noteer uw pasnummer en bewaar dit goed voor het geval van diefstal of verlies van uw spaarpas. Indien uw adresgegevens wijzigen dient u dit zo spoedig mogelijk door te geven aan Runnersworld Delft.

Geldigheid van het spaartegoed op de Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart

Indien u gedurende 2 jaar geen transacties doet met de Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart vervalt het geregistreerde spaartegoed. Indien u gedurende 3 jaar geen transacties doet met de Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart wordt deze geblokkeerd.

Verlies of diefstal van de Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart

Verlies of diefstal van uw Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart dient u zo spoedig mogelijk door te geven aan Runnersworld Delft waarna deze wordt geblokkeerd. Bij verlies of diefstal van uw Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart bent u als spaarder tot het moment van blokkering verantwoordelijk en aansprakelijk voor alle schade, die voortvloeit uit en/of verband houdt met het (oneigenlijk) gebruik van uw Runnersworld Delft Club-of Klantenkaart.

In voorkomend geval kunt u gratis een nieuwe Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart verkrijgen bij Runnersworld Delft waarbij het geregistreerde spaartegoed wordt overgeboekt naar de nieuwe kaart.

In geval van een defecte Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart kunt u deze gratis omwisselen voor een nieuwe Runnersworld Delft Club- of Klantenkaart.

Misbruik

Runnersworld Delft Club- en Klantenkaarten, waarvan het vermoeden bestaat dat deze verkregen zijn door oneigenlijk gebruik, zoals fraude, misbruik of diefstal, of die zijn verkregen op een wijze die niet overeenstemt met het doel en de spelregels van de Runnersworld Delft Club- en Klantenkaart, verliezen hun waarde en worden ingenomen en/of geblokkeerd.

Wijzigingen

Runnersworld Delft is gerechtigd het spaarprogramma aan te passen of te allen tijde geheel te stoppen. Indien het spaarprogramma wordt stopgezet, zal Runnersworld Delft dit duidelijk communiceren waarna het spaartegoed nog 6 maanden geldig blijft.

In geval van beëindiging van de Runnersworlddelft C.V. stopt per gelijke datum het spaarsysteem en vervalt het resterende spaartegoed .

Klantenservice

Voor al uw vragen kunt u zich wenden tot:

Runnersworld Delft

Oosteinde 235

2611VE Delft

015-2140091