Naar het overzicht

Berry Snoeren

Berry Snoeren

Al enige jaren is Berry Snoeren de eigenaar van Runnersworld Breda. Als fanatieke hardloper is dit een droom die uit kwam. In 2014 heb ik een andere droom gerealiseerd en dat was het uitlopen van de Spartathlon. Een ultraloop over maar liefst 246 km van Athene door de Spangaspas naar Sparta. Deze ultieme loop wordt jaarlijks georganiseerd in het laatste weekend van september. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je voldoen aan verschillende eisen. Een ervan is dat je wat ik noem “prettig gestoord” zijn anders ga je dit niet redden.

Na een voorbereiding van diverse marathons, ultralopen van 100, 125, 185 km was dit dan de kers op de taart. Ik mag me tot de tot nu toe 33 gelukkige Nederlanders noemen die deze fantastische race tot een goed eind hebben mogen volbrengen. Doel zorg dat je binnen 36 uur 246 km verderop komt en blijf de bezemwagen voor, anders is het over. Met jaarlijks 350 deelnemers uit heel de wereld waar slechts 10 Nederlanders van mogen zijn is deze race een veldslag. Meestal redt meer dan 2/3 het niet. Tijd die ik er voor nodig had was 35 uur en 19 minuten.

De winkel zie ik als een verlengstuk van mezelf. Samen met mijn team is ons doel de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Om hiervoor te zorgen hebben alle medewerkers regelmatig cursussen en de de benodigde certificaten. Naast onze eigen kennis op gebeid van sportpodologie, voetkundig adviseur en binnenkort running therapie werken wij nauw samen met specialisten waaronder Sportassistance, Podoloog Marieke Bartels en fysiotherapeuten van Axis en Peter Elshout.