Naar het overzicht

Start & Run

Datum bericht: woensdag 21 februari 2018
Start & Run

Vanaf het voorjaar starten de nieuwe ‘Start & Run’ clinics. Deze clinics zullen meerdere keren per jaar starten onder begeleiding van gecertificeerd hardlooptrainer Fred Raaijmakers. In zes trainingen werk je aan je hardloopconditie en word je stap voor stap sterker. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteedt aan looptechniek, maar ook aan onderwerpen als hardloopschoenen, voeding, kleding en coretraining. De trainingen worden gegeven op zes achtereenvolgende weken op zaterdagochtend om 09:30* en starten vanuit Runnersworld Bergen op Zoom.  De groepsgrootte bestaat uit minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers per training. * Let op: de eerste training start om 10:30. 

Het doel van deze cursus is om tijdens de zesde training ongeveer 15 á 20 minuten aan een stuk hard te kunnen lopen. Maar het zou natuurlijk erg goed kunnen zijn dat je een ander persoonlijke doel hebt. Wij horen graag van je welk doel dat is en kunnen je daarin ondersteunen. 

De trainingen duren gemiddeld ruim 60 minuten. De kosten voor de gehele clinic bedragen 65 euro.

Wanneer?
- zaterdag 19 mei - 10:30
- zaterdag 26 mei - 09:30
- zaterdag 2 juni - 09:30
- zaterdag 9 juni - 09:30
- zaterdag 16 juni - 09:30
- Zaterdag 23 juni - 09:30


Voor wie zijn de training geschikt?
Beginnende hardlopers of lopers die na lange tijd het hardlopen weer op willen pakken. 

Wat krijg je hiervoor?
- Zes hardlooptrainingen van 60 minuten door een gecertificeerde trainer. 
- 2x een gratis fitcheck (1x in week 2, en 1x in week 6) met o.a. een meting van je spiermassa, vet- en vochtpercentage en je 'echte leeftijd'. 
- €20,- euro korting op hardloopschoenen 
- Elke week een ander informatief thema, zoals: hardloopschoenen, voeding, coretraining of een fitcheck. 
- Een gratis proeftraining bij AV Spado. 

Inschrijven?
Inschrijven kan in de winkel, via info@runnersworldbergenopzoom.nl of via het inschrijfformulier op de website: https://www.runnersworld.nl/vestigingen/bergen-op-zoom/loopanalyse/