Hardlooptraining

Runnersworld Bergen op Zoom helpt jou je doelen te bereiken! Samen komen we verder.  

Ben je in training voor een 10 kilometer, een halve of hele marathon? Of ga je voor je eerste 5 km?    Runnersworld Bergen op Zoom helpt je graag je doelen te bereiken.

Kom gerust langs voor advies!

Ook voor trainings- en begeleidingsschema's ben je bij Runnersworld Bergen op Zoom aan het juiste adres. Zo helpen wij je graag met het bereiken van je eerste kilometers! Voor ieder hardloopdoel hebben wij specifieke schema's die je op een verantwoorde wijze naar je doel brengen. Je kunt je trainingsschema downloaden via de website of ophalen in onze winkel in een handig pocket formaat.

--------------------------------

Vanaf april starten de nieuwe ‘Start & Run’ clinics. Deze clinics zullen meerdere keren per jaar starten onder begeleiding van gecertificeerd hardlooptrainer Fred Raaijmakers. In zes trainingen werk je aan je hardloopconditie en wordt je stap voor stap sterker. Tijdens de trainingen wordt er aandacht besteedt aan looptechniek, maar ook aan onderwerpen als hardloopschoenen, voeding, kleding en coretraining. De trainingen worden gegeven op zes achtereenvolgende weken op zaterdagochtend om 09:30 en starten vanuit Runnersworld Bergen op Zoom.  De groepsgrootte bestaat uit minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers per training. 

Het doel van deze cursus is om tijdens de zesde training ongeveer 15 á 20 minuten aan een stuk hard te kunnen lopen. Maar het zou natuurlijk erg goed kunnen zijn dat je een ander persoonlijke doel hebt. Wij horen graag van je welk doel dat is en kunnen je daarin ondersteunen. 

De trainingen duren gemiddeld ruim 60 minuten. De kosten voor de gehele clinic bedragen 65 euro.

Wanneer?
- zaterdag 14 april
- zaterdag 21 april
- zaterdag 28 april
- zaterdag 5 mei
- zaterdag 12 mei
- Zaterdag 19 mei


Voor wie zijn de training geschikt?
Beginnende hardlopers of lopers die na lange tijd het hardlopen weer op willen pakken. 

Wat krijg je hiervoor?
- Zes hardlooptrainingen van 60 minuten door een gecertifieerde trainer. 
- 2x een gratis fitcheck (1x in week 2, en 1x in week 6) met o.a. een meting van je spiermassa, vet- en vochtpercentage en je 'echte leeftijd'. 
- €20,- euro korting op hardloopschoenen 
- Elke week een ander informatief thema, zoals: hardloopschoenen, voeding, coretraining of een fitcheck. 
- Een gratis proeftraining bij AV Spado. 

Inschrijven?
Inschrijven kan in de winkel, via info@runnersworldbergenopzoom.nl of via het inschrijfformulier op de website: https://www.runnersworld.nl/vestigingen/bergen-op-zoom/loopanalyse/