Ons team

Bas
Bas

Als the big boss van Runnersworld Amsterdamse Bos is Bas verantwoordelijk voor het runnen van de winkel. Als zoon van marathonveteraan Aart Stigter zit het hardlopen bij Bas zowel in de genen als in de benen. Dit resulteert niet alleen in mooie wedstrijdtijden maar ook in een goede kijk op wat voor de hardloper noodzakelijk is om optimaal te presteren.

Lees verder
Guido
Guido

Met het plezier dat hij zelf in het hardlopen heeft is Guido graag aan het werk bij Runnersworld Amsterdamse Bos. Daarnaast is hij trainer met trainerslicentie van de Atletiekunie en geeft trainingen aan twee groepen bij Phanos in het Olympisch Stadion/Amsterdamse Bos, aan cursusgroepen  en verzorgt hij trainingen/clinics voor bedrijven en andere organisaties.

Lees verder
Tessa
Tessa

Het team wordt aardig gekleurd door Tessa. Met plezier in hardlopen, trailrunning, bootcamp, spinning, yoga, krachttraining lust Tessa alles en iedereen rauw. Als 'fruitmonster van de familie' loopt haar voedingsvoorkeur door in haar hardloopbestaan. Hoewel misschien gekleurd, kun je bij Tessa evengoed aankloppen voor hardloop advies als humanistiek ingegeven overpeinzingen.

Lees verder
Tim
Tim

Tim, die zichzelf meer als een casual loper ziet, is vrij 'down to earth' en weet daar dan ook alles van. Hij houdt van zijn kilometers in de vrije natuur, maar heeft ook heel wat afstand afgelegd op het hockeyveld. Naast het werk in de winkel en zijn studie is Tim dol op huiswerk, maar dan vooral het huiswerk van anderen.

Lees verder
Lidia
Lidia

Lidia is alles behalve een desperate housewife. Haar creatieve geest komt tot rust tijdens een rondje hardlopen, maar bij een wedstrijdje gaat ze er helemaal voor. Deze pittige dame met Italiaans temperament zet graag de puntjes op de i. Ze helpt je 'van concept tot creatie' met jouw hardloopcarrière!

Lees verder
De winkel
De winkel

Kom binnen en maak hieronder in Google Streetview een virtuele wandeling door de winkel van Runnersworld Amsterdamse Bos. Klik hier voor een weergave in volledig scherm. Grotere kaart weergeven Runnersworld Amsterdamse Bos De winkel Runnersworld Amsterdamse Bos ligt aan de Amsterdamseweg 507, vlak na de overgang met de Amstelveenseweg en om de hoek bij de (Nieuwe) Kalfjeslaan…

Lees verder