Naar het overzicht

Focus in het donker! Schrijf je nu in voor de Runnersworld Night Run

donderdag 27 oktober 2016
Focus in het donker! Schrijf je nu in voor de Runnersworld Night Run

Op zondag 17 december 2017 vindt de vijfde editie van de Runnersworld Night Run plaats. Op ruim 20 locaties in Nederland - dus ook bij ons in het Amsterdamse Bos - kun je deelnemen aan dit sfeervolle loopevenement in het donker. Geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar die de afstand van ongeveer 5 km goed aankan. Let op: iedere locatie organiseert zijn eigen Night Run en bepaalt de afstand en starttijd. De Night Run van Runnersworld Amsterdamse Bos start om 20.00 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 km.

Focus in het donker! In het donker is je focus groter, omdat je nu eenmaal minder ziet. Enkel straatverlichting en voorbij rijdende auto’s vallen je op. Je wordt niet afgeleid door wat er gebeurt, je focust je op de weg en jouw loopritme. Tijdens de Night Run focus jij je niet alleen op jouw run, maar ook die van een ander. Samen met de andere hardlopers loop je voor KiKa. Focus (je) in het donker. Het inschrijfgeld voor de Runnersworld Night Run bedraagt € 10,- en hiervan gaat € 2,50 rechtstreeks naar KiKa. Door jouw deelname steun je dus direct het goede doel.

Doe jij ook mee samen met je vriend, vriendin, broer, zus of loopmaatje? Elke deelnemer ontvangt bij inschrijving een gratis hoofdlampje en glow goodies (zolang de voorraad strekt). Schrijf je dus snel in. Inschrijven kan tot en met dinsdag 12 december 2017.