Naar het overzicht

De Runnersworld Amsterdamse Bos PopUp-store; Wij blijven open, al wordt de winkel verbouwd

Datum bericht: dinsdag 15 mei 2018
De Runnersworld Amsterdamse Bos PopUp-store; Wij blijven open, al wordt de winkel verbouwd
 Wie langs de winkel is gekomen zal het hebben gezien, de voorzijde van de winkel ziet er al iets anders uit, maar de rest van de winkel gaat dit ook doen!
 
Oftewel onze winkel wordt verbouwd! Wij blijven bereikbaar in de vorm van een speciale PopUp-store die je kunt vinden in de naast ons gelegen hockeyspeciaalzaak Special Sports (Amsterdamseweg 501) op de eerste verdieping. Het is er iets kleiner dan in de gewone winkel, maar zoals altijd kun je ook daar bij ons langskomen voor advies, een loopanalyse en de vertrouwde producten zoals schoenen, kleding, sportvoeding enzovoorts. 
 
Onze openingstijden zijn hier wel iets anders, aangepast op de openingstijden van de hockeywinkel. We openen gewoon om 10:00 uur maar sluiten iets eerder, om 18.00 uur en op donderdagavond is er in deze periode geen koopavond. Ook komt het blessurespreekuur op zaterdag 19 mei te vervallen.
 
De verbouwing van onze winkel zal als alles voortvarend verloopt 3 weken duren, tot en met 1 juni, waarna op 2 juni de 'heropening' is.