Lokaal hardloopnieuws

Inloop blessurespreekuur zaterdag 23 februari 9.00 tot 10.30 uur

Bij Runnersworld Amsterdamse Bos is er (tenzij anders aangegeven) op de laatste zaterdag van de maand in de winkel een gratis inloop blessurespreekuur.

Lees verder
Test de schoenen van ON tijdens een Startbaantraining

Kom kennis maken met de hardloopschoenen van On Running bij atletiekvereniging Startbaan op woensdagavond 13 februari.

Lees verder
De voeding van de marathontoppers: Maurten

Naast goede trainingsvoorbereiding is niets zo belangrijk als de inname van voldoende koolhydraten tijdens de marathon.

Lees verder
Cloud X in de Ultra Violet gelimiteerde uitvoering

Cloud X Ultra Violet van On is een speciale editie in een zeer gelimiteerde oplage.

Lees verder
Wij helpen jou je persoonlijke doel te behalen

Of je nu net begint met hardlopen, last hebt van een vervelende blessure, mee wilt doen met de Dam-tot-Damloop of gewoon fit wilt blijven.

Lees verder
Run Amsterdamse Bos - nieuwe cursusserie van start

Het (weer) starten met hardlopen is vaak moeilijk, maar ook sneller worden. Met de trainingen van Run Amsterdamse Bos zijn er voor alle niveau's mogelijkheden.

Lees verder
Hardlopen, mijn leven door Aart Stigter

Atleet Aart Stigter, Nederlands marathonkampioen, heeft ter ere van zijn zestigste verjaardag onlangs het boek “Hardlopen, mijn leven” uitgebracht.

Lees verder
Het duurloopmisverstand

Het 'Het Duurloopmisverstand met de Souplessemethode' is bij ons verkrijgbaar.

Lees verder
Beet-It sportbietensap verbetert je prestatie

Beet-it Sport is een geconcentreerd bietensap, dat de sportprestaties met maximaal 16 % kan verbeteren.

Lees verder

Deze website maakt gebruik van cookies

Om u een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website en voor het tonen van relevante advertenties, maakt Runnersworld gebruik van cookies door: Google Analytics, Youtube, Facebook, Twitter, Hotjar, AddThis en vergelijkbare technieken, die door Runnersworld of derden worden geplaatst. Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.
Meer informatie over deze cookies vindt u op onze cookieverklaring.

Accepteer cookies