Lokaal hardloopnieuws

Clinic met topatlete Jip Vastenburg

Op woensdag 27 september organiseert Runnersworld Amsterdamse Bos een clinic met Adidas topatlete Jip Vastenburg. Meld je snel aan en doe mee!

Lees verder
Nieuw binnen: Dafne Likes

Dafne LIKES kookboek staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook.

Lees verder
Nieuw binnen: Milestone Pod

De Milestone Pod is een klein maar krachtig apparaatje dat je aan je veters knoopt op je schoen. Of je nu je een duurloop- of intervaltraining doet, de Mileston

Lees verder
Nieuw binnen: Stryd Sensor

De Stryd Sensor is de vermogensmeter voor hardlopers. Deze sensor meet meer dan twaalf waarden, zoals prestatie, techniek, spierkracht en conditie en komt zo to

Lees verder
Test de ON running hardloopschoenen

We love On! Sinds een jaartje zijn wij gestart met het mooie merk ON. Nog niet iedereen is bekend met On, daarom op zaterdag 6 mei een testloop!

Lees verder
Woensdag 15 februari en maart: BE PREPARED Amstelveenz Lentemarathon thema-avond

Goed voorbereid aan de start van de Amstelveenz Lente Marathon? Geef je dan snel op voor de Amstelveenz Lente Marathon thema-avonden.

Lees verder
Focus in het donker! Schrijf je nu in voor de Runnersworld Night Run

Op zondag 17 december 2017 vindt de vijfde editie van de Runnersworld Night Run plaats. Doe jij ook mee samen met je vriend, vriendin, broer, zus of loopmaatje?

Lees verder
Hardlopen, mijn leven door Aart Stigter

Atleet Aart Stigter, Nederlands marathonkampioen, heeft ter ere van zijn zestigste verjaardag onlangs het boek “Hardlopen, mijn leven” uitgebracht.

Lees verder
Het duurloopmisverstand

Het 'Het Duurloopmisverstand met de Souplessemethode' is bij ons verkrijgbaar.

Lees verder
Beet-It sportbietensap verbetert je prestatie

Beet-it Sport is een geconcentreerd bietensap, dat de sportprestaties met maximaal 16 % kan verbeteren.

Lees verder