Onze lopers maken werk van hun passie!

Het startpunt voor iedere loper! Runnersworld is een hardloopspeciaalzaak voor deskundig advies, uitgebreide loopanalyse, hoogwaardige A-merken schoenen, kleding, accessoires, voeding, en nog veel meer.

Persoonlijk en deskundig

Runnersworld is de nummer één hardloopspeciaalzaak van Nederland. De keten heeft 25 winkels in Nederland en richt zich daarbij vooral op hoogwaardige service en advies. Bij de formule vinden hardlopers niet alleen een uitgebreid assortiment aan A-merk-hardloopschoenen, -kleding en -accessoires, ze kunnen er ook terecht voor een passend advies op hardloopgebied. In de winkels staan ervaren en enthousiaste hardlopers klaar om ervoor te zorgen dat iedereen op de juiste schoen wordt gezet. Daarbij maken ze onder meer gebruik van een geavanceerde loop- en voetanalyse met videobeelden.

Runnersworld franchise

De formule biedt een uitgebreid instrumentarium om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk in te richten. Startend met een vestigingsplaatsonderzoek, analyse en selectie van de vestigingsplaats, vervolgens het opstellen van een ondernemersplan en een effectieve winkelinrichting. Ook op het gebied van communicatie en marketing biedt Runnersworld ruime ondersteuning aan de ondernemer die uiteraard wel zijn zakelijke zelfstandigheid in grote mate behoudt. Doordat de ondernemer ook ondersteund wordt in het inkoopproces kan hij/ zij zich volledig richten op de lokale markt, verkoop, verlening van service en het geven van adviezen.

Activiteit: Hardloopspeciaalzaak voor deskundig advies & uitgebreide loopanalyse. Verder biedt Runnersworld hoogwaardige A-merk schoenen, kleding, accessoires, voeding.
Startjaar: 1996
Entreegeld: €7.500
Jaarlijkse fee's: 3% formule- en 1,5% marketingfee over de omzet exclusief BTW.
Totale investering: Tussen € 175.000 en € 225.000 afhankelijk van aantal m².
Benodigd eigen vermogen: Vanaf €60.000
Type samenwerking: Franchise
Locatie omschrijving: A2 / B1
Gem. verkoopoppervlakte: 150 m²
Verzorgingsgebied: Primair 60.000 inwoners
Inkoop: Centrale inkoopdagen waarbij een kern en adviescollectie wordt aangeboden.
Training: Nieuwe franchisenemers hebben de mogelijkheid een periode mee te lopen bij een collega-ondernemer.

Neem voor meer informatie contact op met Ruud Morien via 06 53 15 45 12 of r.morien@euretco.com