Runnersworld Bergen op Zoom

Over Runnersworld Bergen op Zoom

Winkelen kan bij ons ook op afspraak. Via onze afsprakenmodule hieronder maak je eenvoudig een afspraak. Let op: Vrijdagavond werken wij uitsluitend op afspraak.

Heb je liever even persoonlijk contact over een afspraak? Je kunt ons ook bereiken via Whatsapp of e-mail:

📞: Whatsapp: +31164655471
📧: E-mail: info@runnersworldbergenopzoom.nl

Onze winkel kenmerkt zich door het uitgebreide assortiment in combinatie met onze klantvriendelijkheid, deskundigheid, service, passie voor- en kennis van de hardloopsport. Of je nu beginner bent of gevorderd, een vrijetijds-of wedstrijdloper, iedereen kan bij ons terecht voor alles op het gebied van hardlopen. Om tot de juiste keuze hardloopschoen te komen maken wij voor iedere loper een video-analyse. Een gedegen, op je lichaam, conditie en je loopdoelen afgestemd advies is een absolute must.

AFSPRAAK MAKEN

 
Hardlooptrainingen

Drie keer per week kun je deelnemen aan onze hardlooptrainingen. Om aan deze training deel te kunnen nemen is het wenselijk dat je zelf al 4 á 5 km aan één stuk kunt hardlopen. De trainingen zijn soms op duur gericht en soms op snelheid(interval). In totaal lopen we gemiddeld tussen de 6 en 8km inclusief warming-up en loopscholingsoefeningen. 

Lees meer


Andere filialen in de buurt

(+/- 43.6km)
Korte Parallelweg 169
3311 JN Dordrecht
Westblaak 109
3012 KH Rotterdam
(+/- 75.4km)
Burgsteeg 7
2312 JR Leiden