Runnersworld Amsterdamse Bos

Over Runnersworld Amsterdamse Bos

Aan de rand van het prachtige Amsterdamse Bos, op de grens tussen Amsterdam en Amstelveen, vind je Runnersworld Amsterdamse Bos. De winkel kenmerkt zich door de uitgebreide en zeer diverse collectie. Dit in combinatie met onze klantvriendelijkheid, deskundigheid, service & passie voor de hardloopsport. Bij de keuze van de voor jou meest geschikte hardloopschoen maken wij gebruik van video-loopanalyses. Uiteraard kunnen we jou ook heel goed adviseren over kleding en accessoires.

Digitale winkeltour
Neem eens vooraf een kijkje via onze digitale winkeltour! 

Afgelopen maanden hebben wij veelal op afspraak lopers mogen ontvangen, dat is inmiddels niet meer perse nodig. Het werken op afspraak blijven wij doen, het is erg goed bevallen om jou echt de één op één aandacht te geven die je verdient! Iedereen is welkom om de winkel te bezoeken, ook zonder afspraak. Als je wel een afspraak hebt gemaakt dan ben je er van verzekerd dat we direct met je aan de slag kunnen gaan! 

Dus ben je op zoek naar hardloopschoenen of kleding, maak een afspraak en kom langs zodat we jou in de watten kunnen leggen! Voor alle vragen kan je ons natuurlijk ook altijd bellen op 020-7601032 of mailen naar info@runnersworldamsterdamsebos.nl

Met sportieve groet,

Team Runnersworld Amsterdamse Bos
020-7601032
info@runnersworldamsterdamsebos.nl

Tot snel!

AFSPRAAK MAKEN

Andere filialen in de buurt

(+/- 21.6km)
Landstraat 3
1404 JD Bussum
(+/- 33.3km)
Herculesplein 245- 247
3584 AA Utrecht
(+/- 38.1km)
Grote Noord 8 a
1621 KJ Hoorn