Runnersworld zoekt ondernemer in Den Haag

WORD JIJ DE NIEUWE RUNNERSWORLD-ONDERNEMER IN DEN HAAG?
Runnersworld is met 16 winkels de grootste hardloopspeciaalzaakketen in Nederland. In 2018 is er een radicale wijziging gekomen met een nieuw formuleconcept waar het doel van de hardloper centraal is gezet in plaats van het product. Er zijn inmiddels 6 van de 16 winkels omgebouwd naar het nieuwe concept en dat leidt gemiddeld tot 20% meer omzet.

WAAROM IS HET INTERESSANT OM EEN RUNNERSWORLD TE STARTEN IN DEN HAAG?
Den Haag is een loopstad met de City-Pier-City loop waar ook diverse bedrijven met business teams bij betrokken zijn, waardoor er ook op B2B vlak mogelijkheden zijn. Zo kun je bedrijven benaderen om personeelsleden te voorzien van hardloopgear op kosten van de baas. Ook kun je een samenwerking aangaan met een fysiotherapeuten of podologen die je in jouw winkel klanten kunt laten ontvangen. We zijn momenteel in gesprek met een lokale concurrent die zou willen overstappen indien een nieuwe kandidaat zich aandient. Er is genoeg naamsbekendheid in Den Haag: tot 2016 is er een Runnersworld vestiging in Den Haag geweest en in het verleden is er zelfs een shop in shop bij de Bijenkorf geweest. Zorg jij ervoor dat Runnersworld terugkeert in de Hofstad met het nieuwe winkelconcept Runnersworld Advanced?

Daarnaast is er een grote markt waar jij je op kunt richten. Zie hieronder interessante kengetallen over Den Haag. In deze gegevens is rekening gehouden met de reistijd, er is daarom een reistijd van maximaal 15 minuten vanuit het centrum gehanteerd.

SPORTEN IN DEN HAAG
Meer dan de helft van de inwoners van Den Haag sporten wekelijks, daarnaast doet 17% van de inwoners aan een inspannings-/duursport.Den Haag heeft verschillende verenigingen waar je aan hardlopen kunt doen. Je kunt voor hardlopen terecht bij AV Sparta (atletiek en loopgroepen), Clingendael Run & Walk, DAHHV, Haagse Rugby Club, Kombifit Stokroos, Locomaat, Running Blind Den Haag en The Hague Road Runners.

Daarnaast zijn er jaarlijks ook enkele hardloopevenementen die in Den Haag georganiseerd worden. De NN CPC Loop Den Haag wordt jaarlijks gehouden. Aan dit evenement, die verschillende afstanden heeft, doen tienduizenden deelnemers mee. Daarnaast is er ook een scholenloop waar kinderen van honderd scholen aan meedoen. De hardloopvereniging The Hague Road Runners organiseert daarnaast elk jaar de The Royal Ten Run. Aan deze wedstrijd doen zowel veel recreatieve als wedstrijdlopers mee.

ZOEKEN WIJ JOU?
Heb jij altijd al een sportwinkel of hardloopwinkel willen beginnen of ben jij gek van hardlopen en alles wat daar bij hoort, heb jij een goed netwerk of ben je in staat dat op te bouwen, ben jij communicatief goed genoeg ingesteld om naast de winkel ook business to business samenwerkingen op te starten? Dan ben jij de perfecte persoon!

Wij helpen jou met de voorbereidingen om jouw eigen Runnersworld-winkel en Running community in Den Haag op te zetten. Zo zoeken we samen naar een locatie in Den Haag van zo’n 150 tot 200 m2 en bieden we marketingfaciliteiten en een webshop die vanuit het hoofdkantoor geregeld worden.

Ben je enthousiast en wil je hier eens verder over praten? Bel, mail of app dan Jack Weber via jack.weber@tachyons.nl of 0612551487.

MEER OVER RUNNERSWORLD
Bij Runnersworld willen wij ervoor zorgen dat zo veel mogelijk mensen met plezier gaan hardlopen en dat zij dit op een verantwoorde manier doen. Daarom staan ook niet de producten maar de klant centraal bij ons!

Omdat iedereen met een andere doel loopt, hebben wij persoonlijk en op maat gemaakt advies hoog in het vaandel staan. Om de klant zo goed mogelijk te helpen, hanteren wij het 5 stappenplan en worden er loopanalyses gebruikt.

Ben je enthousiast en wil je hier eens verder over praten? Bel, mail of app dan Jack Weber via jack.weber@tachyons.nl of 0612551487.