Runnersworld zoekt ondernemer in Den Bosch

WORD JIJ DE NIEUWE RUNNERSWORLD-ONDERNEMER IN DEN BOSCH?
Runnersworld is met 16 winkels de grootste hardloopspeciaalzaakketen in Nederland. In 2018 is er een radicale wijziging gekomen met een nieuw formuleconcept waar het doel van de hardloper centraal is gezet in plaats van het product. Er zijn inmiddels 6 van de 16 winkels omgebouwd naar het nieuwe concept en dat leidt gemiddeld tot 20% meer omzet. 

WAAROM IS HET INTERESSANT OM EEN RUNNERSWORLD TE STARTEN IN DEN BOSCH?
Den Bosch had tot voor kort enkele specialisten die om verschillende redenen gestopt zijn. Daarnaast is er is genoeg naamsbekendheid in Den Bosch: in het verleden is er een Runnersworld vestiging in Den Bosch geweest. Zorg jij ervoor dat Runnersworld terugkeert in de Den Bosch met het nieuwe winkelconcept Runnersworld Advanced?

Daarnaast is er een grote markt waar jij je op kunt richten. Zie hieronder interessante kengetallen over Den Bosch. In deze gegevens is rekening gehouden met de reistijd, er is daarom een reistijd van maximaal 15 minuten vanuit het centrum gehanteerd.


SPORTEN IN DEN BOSCH
Bijna de helft van de inwoners van Den Bosch sporten wekelijks. Daarvan sport 44% op eigen initiatief en is dus niet gebonden aan een sportvereniging of sportabonnement. Een kwart van de inwoners doet aan hardlopen of joggen, in de binnenstad is dit zelfs een derde van de inwoners.

Den Bosch heeft verschillende verenigingen waar je aan hardlopen kunt doen. Je kunt voor hardlopen terecht bij O.S.S.-VOLO en Vughtse Sportclub Prins Hendrik (beiden voor atletiek en hardlopen). Naast de genoemde verenigingen waar aan hardlopen gedaan kan worden, zijn er ook loopgroepen waar men zich voor kan aanmelden: Run and Walk van Motion Factors (wekelijks) en Beweegcoach Den Bosch.

ZOEKEN WIJ JOU?
Heb jij altijd al een sportwinkel of hardloopwinkel willen beginnen of ben jij gek van hardlopen en alles wat daar bij hoort, heb jij een goed netwerk of ben je in staat dat op te bouwen, ben jij communicatief goed genoeg ingesteld om naast de winkel ook business to business samenwerkingen op te starten? Dan ben jij de perfecte persoon! 

Wij helpen jou met de voorbereidingen om jouw eigen Runnersworld-winkel en Running community in Den Bosch op te zetten. Zo zoeken we samen naar een locatie in Den Bosch van zo’n 150 tot 200 m2 en bieden we marketingfaciliteiten en een webshop die vanuit het hoofdkantoor geregeld worden.

Ben je enthousiast en wil je hier eens verder over praten? Bel, mail of app dan Ruud Morien via r.morien@euretco.com of 06-53154512.

MEER OVER RUNNERSWORLD
Bij Runnersworld willen wij ervoor zorgen dat zo veel mogelijk mensen met plezier gaan hardlopen en dat zij dit op een verantwoorde manier doen. Daarom staan ook niet de producten maar de klant centraal bij ons!

Omdat iedereen met een andere doel loopt, hebben wij persoonlijk en op maat gemaakt advies hoog in het vaandel staan. Om de klant zo goed mogelijk te helpen, hanteren wij het 5 stappenplan en worden er loopanalyses gebruikt.

Ben je enthousiast en wil je hier eens verder over praten? Bel, mail of app dan Ruud Morien via r.morien@euretco.com of 06-53154512.