Rennen voor Sophia

RUNNERSWORLD is trotse partner van de Stichting Vrienden van het Sophia!

Met veel enthousiasme delen én promoten wij de eerste editie van het nieuwe hardloopevenement Rennen voor Sophia, die de Stichting Vrienden van het Sophia op donderdag 18 mei (Hemelvaart) organiseert in samenwerking met atletiekvereniging PAC Rotterdam. Rennen voor Sophia is hét hardloopevenement voor alle leeftijden dat wordt georganiseerd voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Bijna iedereen kan meedoen. Jij ook, echt waar! Er zijn diverse afstanden zoals de Kinderkilometer, de 3 km Familieloop, 5 en 10 km.
 
Ren jij ook mee voor het Sophia Kinderziekenhuis op 18 mei?

Direct inschrijven kan via deze link.
 
 
Donatie aan Vrienden van het Sophia

Wil of kan je helaas niet deelnemen aan Rennen voor Sophia op donderdag 18 mei, maar wil je wel een donatie doen aan Stichting Vrienden van het Sophia? Geen probleem! Via de de QR-code hiernaast kan je direct een donatie overmaken. Dit kan ook fysiek in één van onze winkels. Met een donatie steun je het Sophia Kinderziekenhuis. Het Sophia Kinderziekenhuis heeft de wens om behandelkamers op de Spoedeisende Hulp kindvriendelijker te maken. Het doel hiervan is om ziekenhuisbezoek(en) minder stressvol voor kinderen te maken. Door het geven van een donatie draag jij hier een steentje aan bij.

 
Kom naar de winkel!

En voor iedere verkochte hardloopschoen doneren wij zelf ook €2,- aan de Stichting Vrienden van het Sophia. Dus mocht je toe zijn aan een paar nieuwe hardloopschoenen, dan ontvangen we je graag bij ons in de winkel.

Ben je nog geen ervaren hardloper? Dat is ook geen probleem. In onze winkel kunnen we je verder helpen met de juiste schoenen, kleding en trainingsopbouw richting 5 of 10 km.

TOOLS
Loopanalyse

Het lijkt zo simpel: koop een paar schoenen en je kunt beginnen met lopen. Toch is het in de praktijk lastiger.

Hardloopschema's

Voor iedere loper heeft Runnersworld een trainingsschema samengesteld. Welk schema helpt jou verder?

Hardlooproutes

Creëer jouw eigen hardlooproute en afstanden met de route meter van Runnersworld.