On Cloudmonster 2

On Cloudmonster 2

On heeft een van haar meest iconische hardloopschoenen, de Cloudmonster, een dubbele upgrade gegeven. Maak kennis met de nieuwste toevoegingen aan de Cloudmonster-familie: de Cloudmonster 2.

Met de grootste CloudTec®-technologie tot nu toe biedt de Cloudmonster 2 ultiem comfort, extra demping en maximale energieteruggave.

SHOP NU

De nieuwe Cloudmonster 2

Net wanneer je dacht dat CloudTec® niet indrukwekkender kon worden, heeft On extreme demping naar een nog hoger niveau getild met de introductie van een herwerkte Helion™ superfoam met dubbele dichtheid in de Cloudmonster 2.

    • Maximale dempingservaring: Door de nieuwe dual-density Helion™ superfoam wordt het dempingsgevoel maximaal vergroot.
    • Maximale energieteruggave: De Speedboard®, vervaardigd uit een nylonmix, is herontworpen voor verbeterde efficiëntie dankzij de nieuwe middenzooldichtheid. Strategisch geplaatst om optimaal energierendement te bieden bij de overgang van middenvoet naar voorvoet.
    • Duurzaamheid voorop: Als onderdeel van On's voortdurende toewijding aan duurzame materialen, is het gerecyclede gehalte verhoogd tot ongeveer 92% volledig gerecycled polyester in het bovenwerk van deze hardloopschoenen
Shop nu
 

On Cloudmonster 2 heren hardloopschoen

Een absolute must-have voor alle hardlopers die de voorkeur geven aan On-schoenen.

Pronatie: Neutral
Gewicht: 295 gram
Drop: 6 mm
Gebruik: Dagelijks hardlopen op de weg

Shop nu

 
Wat zegt onze Runnersworld expert over Cloudmonster 2?


Deze allrounder ziet er niet alleen indrukwekkend uit, maar loopt ook zo.

Enorme demping met twee lagen foam, In het midden een speedboard van nylon. Door de lage drop van 6 mm stimuleert dit de landing met een afrol naar het midden van de voet.

Dit maakt het een schoen voor meerdere trainingen.

Shop nu