Born to be fast, de HOKA Mach 5

HOKA introduceert de Mach 5 voor maximale prestatie 
Maak kennis met de nieuwste up-temposchoen van HOKA: de Mach 5. Deze neutrale hardloopschoen is gemaakt om maximaal te kunnen presenteren tijdens jouw training op de weg en wedstrijd. Haal met de Mach 5 het beste uit jezelf en verhoog je snelheid.  

FLY HUMAN FLY 

De Mach 5 is hét debuut van HOKA’s nieuwste wereldwijde FLY HUMAN FLY-campagne. Met deze campagne nodigt HOKA iedereen uit om de hardloopschoenen aan te trekken en te vliegen naar een wereld van nieuwe mogelijkheden.  

Ontdek de nieuwe Mach 5
 

HOKA Mach 5 heren hardloopschoenen

Pronatie: Neutraal
Gewicht: 232 gram
Drop: 5 mm
Demping: Gemiddeld

Shop nu

 
 

HOKA Mach 5 dames hardloopschoenen

Pronatie: Neutraal
Gewicht: 192 gram
Drop: 5 mm
Demping: Gemiddeld

Shop nu

 
 
 
 
Born to be fast

De HOKA Mach 5 is een neutrale hardloopschoen, gebouwd voor prestaties en klaar om te racen. Deze nieuwe snelle schoen wordt ook wel de Carbon X genoemd zonder carbonplaat en mét zachte landing. Deze veelzijdige lichtgewicht schoen is ideaal voor snelle rondjes op de weg, maar ook voor vlotte intervaltrainingen en wedstrijden.  

 
Push past your speed limits

Ga met de Mach 5 voor maximale prestaties. De snelle schoen heeft een geheel nieuw bovenwerk, waarbij de top 100% vegan is en bestaat uit een enkellaags Jacquard Mesh materiaal. De platte tong constructie en vernieuwde hielkap zorgen voor de perfecte pasvorm rondom de voet.  

 
An Undinaibly snappy ride designed to propel you forward 

De tussenzool is volledig vernieuwd van ‘Profly’ naar ‘Profly +’, wat betekent dat de Mach 5 lichter en responsiever is dan zijn voorganger. Ervaar meer energieteruggave tijdens het hardlopen. De onderste laag van de tussenzool bevat een rubberen EVA-foam. Dit zorgt tijdens het hardlopen voor meer grip. De HOKA Mach 5 is een veelzijdige schoen, geschikt voor je je tempolopen, intervallopen én wedstrijden.  

 
Kom de HOKA Mach 5 testen!

Maak nu een afspraak bij één van onze Runnersworld-winkels voor een loopanalyse afspraak en kom de schoenen testen.

Maak een afspraak