Let’s go for a joyride, met de nieuwe HOKA Bondi 8

LET’S GO FOR A JOYRIDE
Maak kennis met de nieuwe Bondi 8 van HOKA. De absolute gamechanger als het gaat om comfort en demping. Deze hardloopschoen is gemaakt voor de neutrale loper. De Bondi 8 neemt een gedurfde stap vooruit en is de meest gedempte hardloopschoen in de lijn van de HOKA collectie. Kom jij langs bij Runnersworld om ze te ervaren? 

Ontdek de nieuwe Bondi 8
 

HOKA Bondi 8 hardloopschoenen

Heren (links) en dames (rechts)
Pronatie: Neutraal
Gewicht: 306 gram en 252 gram (dames)
Drop: 4 mm
Demping: plush
Waarom duurzaam? Gebruikgemaakt van gerecycelde en vegan materialen

Shop nu

 
 
 
 
THE RUNDOWN

Tijdens het hardlopen merk je de voordelen van deze innovatieve hardloopschoen. De Bondi 8 biedt een grote hoeveelheid foam en is nóg lichter en zachter dan ooit gemaakt. Geniet tijdens het hardlopen van een comfortabel en evenwichtig gevoel. Of je nu kiest voor een korte afstand of lange duurloop; met de Bondi 8 ervaar je ultieme zachtheid.

 
BEST FOR EVERYDAY

De Bondi 8 is een alledaagse schoen gemaakt voor hardlopen op de weg. De Bondi 8 is voorzien van nieuwe updates zoals een vernieuwde en verlengde hielkraag. Dit vergroot het instapcomfort. De schoen voelt soepeler aan en je geniet van meer stabiliteit. 

 
ENJOY YOUR RUN

De tong van de Bondi 8 is aangepast met een zachtere stof zodat de wreef niet onder druk komt te staan. Hierdoor biedt de Bondi 8 een perfecte pasvorm. Met gloednieuw schuim, ademend engineered mesh aan de bovenzijde en kenmerkende Meta-Rocker technologie, geniet jij van elke run, ongeacht je afstand.

 
Kom de HOKA Bondi 8 testen!

Maak nu een afspraak bij één van onze Runnersworld-winkels voor een loopanalyse afspraak en kom de schoenen testen.

Maak een afspraak