Your brightness is going interstellar, met de Brooks Run Visible collectie

Brooks Ghost 14
Misschien ben jij het type loper dat het liefst in de avond gaat hardlopen na werk. Een avondje hardlopen kan precies zijn wat je nodig hebt om op te frissen na een drukke dag. Of wellicht ben jij die vroege vogel die in de ochtend gaat hardlopen om de dag fris te beginnen! Lopen in het donker en toch net zo goed gezien worden als overdag? Dan is deze Ghost 14 ideaal!

Met de Ghost 14 hardloopschoenen van Brooks is geen één weg meer glad. Deze bekroonde favoriet voor hardlopers heeft nu 100% DNA LOFT in de tussenzool, voor een zachtere en soepelere rit. Daarnaast is ook de pasvorm verbeterd, zodat de schoen zich nog comfortabeler aanpast aan jouw voet. De Ghost 14 is perfect voor hardlopers die op zoek zijn naar een soepele run die het plezier van het hardlopen niet verminderen.
 
Brooks Ghost 14 hardloopschoenen (heren en dames)

Pronatie: Neutraal
Gewicht: 281 gram (heren) en 255 gram (dames)
Drop: 12 mm
Waarom duurzaam?: Verschillende onderdelen van de Ghost 14 zijn gemaakt van gerecycled polyester. Zo is het vamp mesh gemaakt van materiaal dat voor 45% gerecycled polyester is en het tong mesh van materiaal dat 33% gerecycled polyester is. Bijna alle andere delen in het bovenwerk die van textiel zijn, zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester, waaronder het kant, de tongvoering, kraagvoering, bovenkant van de inlegzool, tonglogo en alle textielversterking / constructietextiel. In totaal zit er voor 4 plastic flessen aan gerecycled materiaal in deze schoenen. Daarnaast is deze schoen carbonneutraal gemaakt.

Shop de laatste maten nu online
Run visible collectie – Your Brightness is going interstellar
De nieuwe Brooks Run Visible collectie is alleen bij Runnersworld Amsterdamse Bos verkrijgbaar! De Run Visible-collectie van Brooks is speciaal ontworpen om mensen zichtbaar te maken. 
 
 
 
 
 
Loop zichtbaar

De schoenen en kleding zijn gemaakt met innovatief- retro-reflecterend materiaal op cruciale bewegingzones om hardlopers zichtbaar te laten zijn als de zon onder is. Zo kun je veiliger kilometer maken in het donker!

 
Hardlopen in het donker

Het is belangrijk om goed zichtbaar te zijn tijdens de koudere en donkere wintermaanden. De Brooks Run Visible collectie bestaat uit kleding, schoenen en accessoires, waarmee mensen op tot wel 180 meter afstand vanuit bewegende voertuigen herkend kunnen worden als hardloper.    

 
Ontdek de Brooks Run Visible collectie bij Runnersworld Amsterdamse Bos

Runnersworld Amsterdamse Bos