Voel je lichter met de GEL-NIMBUS™ Lite 3

Verrassend licht, duurzaam gemaakt.

Voel je lichter met de GEL-NIMBUS™ Lite 3. De GEL-NIMBUS™ Lite 3 biedt geavanceerde demping voor een comfortabelere loopervaring. Gemaakt van gerecycled materiaal, voor een hardloopervaring die fijner is voor je voeten en de planeet.

Koop de GEL-NIMBUS™ Lite 3, schrijf een review en maak kans op een compleet verzorgde reis naar het WK Atletiek in Eugene deze zomer!

Ontdek de GEL-NIMBUS Lite 3
 
 
 

ASICS GEL-Nimbus Lite 3 dames hardloopschoen

Pronatie: Neutraal
Gewicht: 224 gram
Drop: 13 mm
Duurzaam?: Het bovenwerk van de schoen is vrijwel volledig gemaakt van gerecycled materiaal. De FLYTEFOAM™ tussenzool bevat Cellulose Nanofiber, een duurzaam materiaal.

Shop nu

 
 

ASICS GEL-Nimbus Lite 3 heren hardloopschoen

Pronatie: Neutraal
Gewicht: 255 gram
Drop: 10 mm
Duurzaam?: Het bovenwerk van de schoen is vrijwel volledig gemaakt van gerecycled materiaal. De FLYTEFOAM™ tussenzool bevat Cellulose Nanofiber, een duurzaam materiaal.

Shop nu

 
MAAK KANS OP EEN REIS NAAR HET WK ATLETIEK IN EUGENE

Koop de GEL-NIMBUS™ Lite 3, schrijf een review en maak kans op een compleet verzorgde reis naar het WK Atletiek in Eugene deze zomer!

Meer info
 
Geavanceerde demping

Ontworpen met een geavanceerd softwareprogramma dat de dempende eigenschappen van de schoen helpt verbeteren, en tegelijkertijd een lichtere en zachtere hardloopervaring creëert. 

 
Lichtgewicht, maximaal comfort

3D ontworpen FLYTEFOAM™ tussenzool voor een lichte rit en maximaal comfort. Zacht, comfortabel en ademend bovenwerk. Buitenzool met volledig geometrisch grondcontact voor een lichtgewicht en comfortabele loop.

 
Duurzaam

Bijna het gehele bovenwerk is gemaakt van gerecyclede materialen waardoor uw voeten beter ademen tijdens het hardlopen. Tegelijkertijd is in de FLYTEFOAM™ tussenzooltechnologie Cellulose Nanofiber verwerkt, een duurzaam materiaal dat de levensduur van het schuim vergroot. 

 
Kom de schoen testen!

Maak nu een afspraak bij één van onze Runnersworld-winkels voor een loopanalyse afspraak en kom de schoenen testen.

Maak een afspraak