Ervaar geavanceerde stabiliteit met de ASICS Gel Kayano 28 en Kayano Lite 2

Stabiliteit staat centraal bij de Gel Kayano. De geavanceerde stabiliteit zorgt voor ultieme rust. De schoen is opnieuw ontworpen voor superieure stabiliteit om zorgeloos een rondje te hardlopen en je te beschermen tegen blessures.

Dankzij de nieuwe technologie zorgt de schoen voor een soepele pas, wat resulteert in een soepele landing zonder snelheid te verliezen. De pasvorm van de hiel is vernieuwd en biedt meer comfort en stabiliteit voor hardlopers die overproneren.

Probeer de nieuwe Gel Kayano voor een zorgeloze beleving.

Ontdek de nieuwe Gel Kayano
 

ASICS Gel Kayano 28

Pronatie: Anti-Pronatie
Gewicht: 308 gram (heren) & 258 gram (dames)
Drop: 10 mm (heren) & 13 mm (dames)
Demping: Maximaal
Duurzaam?: Er is geen gebruik gemaakt van dierlijk materiaal in de door ASICS gekozen materialen. Er kan niet gegarandeerd worden dat bijvoorbeeld ook bij de lijm geen dierlijke materialen gebruikt zijn.

Shop nu

 
 
Verbeterde ondersteuning

Het lage profiel is voorzien van een externe hielkap die je voet omsluit met een verbeterde ondersteuning op de achtervoet. De schoen zorgt voor een stabiele pas die een evenwichtige geest ondersteunt.

 
Nieuwe technologie

De nieuwe technologie zorgt voor een soepele pas, wat resulteert in een soepele landing zonder snelheid te verliezen.  

 
Mind Uplifter tool

Move your mind, uplift the world.​ Doe mee en Uplift a million minds wereldwijd. Ervaar de impact van beweging op je eigen geest en de positieve impact op jouw stad en land.​ Door je Mind Uplift bij te houden en te delen, draag je bij aan 's werelds grootste onderzoeksproject naar de kracht van beweging en het positieve effect op de geest.​ 

Ga naar de Mind Uplifter tool
 


ASICS Gel Lite 2

Pronatie: Anti-Pronatie
Gewicht: 289 gram (heren) & 245 gram (dames)
Drop: 10 mm (heren) & 13 mm (dames)
Duurzaam?: In het bovenwerk is gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast is de FLYTEFOAM demping gemaakt van biologisch afgeleid materiaal.

Shop nu

 
 
Demping

In de schoen is gebruik gemaakt van FLYTEFOAM demping, gemaakt van biologisch afgeleid materiaal. Tijdens de landingsfase van je pas wordt de schokabsorptie verbeterd dankzij dit lichtgewicht schuim.

 
Verbeterde compressie

De 3D SPACE CONSTRUCTION zorgt voor een verbeterde compressie bij de landing en is ontworpen om overpronatie te verminderen. Hierdoor blijft de voet ondersteund.

 
Kom de schoen testen!

Maak nu een afspraak bij één van onze Runnersworld-winkels voor een loopanalyse afspraak en kom de schoenen testen.

Maak een afspraak